AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

VREMEPLOV

10 GODINA SA VAMA

Deset je godina od dolaska „T“ brenda u Crnu Goru. „T“ brend predstavlja inovativnost, kompetentnost i jednostavnost. „T“ brend znači da ste uvijek korak ispred drugih.

Crnogorski Telekom je već godinama prepoznat kao lider na telekomunikacionom tržištu. U proteklih 10 godina uloženo je blizu 200 miliona u razvoj fiksne i mobilne mreže, a rezultati koje je Telekom ostvario u različitim segmentima poslovanja govore o važnom doprinosu kompanije, kako razvoju telekomunikacionog tržišta, tako i razvoju crnogorske ekonomije i društva uopšte.

Uspjeh Crnogorskog Telekoma postignut je zahvaljujući povjerenju korisnika, zato je naša poruka zahvalnosti upućena vama, koji ste uz nas svih ovih godina.

Takođe, svjesni smo i činjenice da nismo uvijek ispunili očekivanja svih naših korisnika, što nas obavezuje da dodatno radimo kako bismo povratili njihovo povjerenje. Svaka vaša sugestija za nas je dragocjena, jer na osnovu vaših iskustava učimo kako da budemo bolji. Jedino takvim pristupom možemo računati na vašu podršku, zato zahvalnost dugujemo svima vama. Nastojaćemo da ispunimo vaša očekivanja i dodatno unaprijedimo naše usluge, jer je zadovoljstvo korisnika naš osnovni cilj.

Nastavićemo i da brinemo o zajednici i ulažemo u razvoj crnogorskog društva, kroz doprinos zdravstvenom sistemu, kulturi, obrazovanju, sportu, zaštiti životne sredine i drugim oblastima.

Obilježavanjem desetogodišnjice „T“ brenda u Crnoj Gori slavimo naše zajedničke uspjehe i to je prilika da vam ukažemo posebnu pažnju i nagradimo vas za 10 zajedničkih godina.

Hvala vam na povjerenju!

Sa poštovanjem,
Milija Miško Zeković,
Izvršni direktor Crnogorskog Telekoma

KLJUČNI DATUMI