AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

kako do nas

Šta je Extra TV

Nova generacija televizije!

Extra TV je digitalna televizija nove generacije koja vam omogućava uživanje uz bogati televizijski program u vašem domu na 130 TV kanala, videoteku i interaktivni vodič! Prepustite se potpunom užitku, jer kod kuće je najljepše.

U velikoj Extra avanturi očekuje vas preko 130 kanala u 6 paketa, Extra videoteka sa najnovijim filmskim hitovima, kao i besplatne opcije snimanja, pauziranja i premotavanja programa, TV vodič i brojne interaktivne usluge.

Extra TV od sad možete imati i na dva (2) TV aparata. Priključak za drugi Extra TV iznosi 100€ a mjesečna pretplata 3€.

Uživajte u Extra zabavi za svaki dan!

Zakazivanje snimanja preko mobilnog telefona

Zakažite snimanje Extra TV sadržaja preko svog mobilnog telefona.

Više ne morate da žurite: zahvaljujući novoj opciji snimanja putem mobilnog telefona, svi sadržaji koje poželite biće vam dostupni, bez obzira na mjesto i vrijeme.

Da biste koristili ovaj servis, dovoljno je da odete u najbliži T-Centar i dobijete lozinku za korišćenje usluge koja je vezana za fiksni broj (T-Com mreža). Lozinku možete preuzeti i preko Extra TV menija , kliknite na Meni > T-Com Servisi > Lozinka za snimanje kako bi generisali lozinku.

Svi T-Mobile korisnici mogu zakazati snimanje slanjem SMS poruke na broj 14771, sa sljedećim sadržajem: BROJ FIKSNOG TELEFONA razmak LOZINKA razmak VRIJEME EMISIJE razmak KANAL*.

*Primjer: Ukoliko je vaš fiksni broj 020 500 550, vaša lozinka 12345, a emisija koju želite da snimite počinje u 21.30 na televiziji Vijesti vaš SMS za snimanje ovog sadržaja izgledaće ovako: 020500550 12345 21:30 VIJESTI