AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

top dodatne usluge poslovni

4G
UBACITE U NAJVEĆU BRZINU

Četvrta generacija mobilnih komunikacija, bazirana na LTE (Long Term Evolution) tehnologiji, donosi neuporedivo iskustvo interneta. Pristup internetu i do 10 puta brže nego sada, munjevite brzine otvaranja stranica i prikaza HD sadržaja – nema čekanja. Naoštrite prste jer, ovaj je zaista brz.

Osim znatno većih brzina od trenutnih, 4G korisnicima pruža i mogućnosti kvalitetnijeg i količinski većeg bežičnog prenosa podataka i brže pristupe aplikacijama, online igrama i sličnim sadržajima.

  • 5-10 puta brži download
  • 4-6 puta brži upload u odnosu na 3G
  • 4-5 puta kraće vrijeme od momenta kada se klikne do otvaranja internet stranice

Da biste surfovali 4G brzinom, potrebno je da imate uređaj koji podržava 4G i da ste u području pokrivenom 4G signalom. Pogledajte mapu pokrivenosti.


ULTRABRZI 4G INTERNET NA MOBILNOM TELEFONU
EKSKLUZIVNO U TELEKOMU

Prednosti nove tehnologije dostupne su korisnicima Telekom mobilne mreže na telefonima koji podržavaju 4G – trenutno u ponudi Telekoma: iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, HTC One i HTC One Mini.

SURFUJTE 4G BRZINAMA UZ INTERNET OPCIJE!
Svi sadašnji i novi korisnici opcija Internet 5, Internet 10 i Internet 15 dobijaju 4G brzine uz navedene opcije, uz odgovorajući mobilni telefon koji podržava 4G.


MOBILNI INTERNET 4G IZDANJE

Ponesite sa sobom najbrži internet!

modem4g

4G MODEM
Za 4G Mobilni Internet potrebno je da imate modem koji podržava 4G i da ste u području pokrivenom 4G signalom. Cijena modema zavisi od paketa koji izaberete i dužine trajanja ugovora.


Uslove korišćenja možete pronaći ovdje.