AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Šta je BRANDpuls?

BRANDpuls je jedinstveni servis namijenjen poslovnim korisnicima u oblasti marketinga, trgovine, proizvodnje, medija i finansija, kao odlična podrška u odlučivanju. Riječ je o inovativnom rješenju Crnogorskog Telekoma i Ipsosa koji poslovnim korisnicima pruža obilje informacija i opštih indikatora vezanih za potrošnju, kupovne navike i stil života potrošača u Crnoj Gori. Uz njegovu pomoć moguće je kvaliteno sagledavanje karakteristika ponašanja potrošača u cjelini ili u određenoj robnoj grupi, što je uslov kvalitetnog marketinškog i komunikacijskog planiranja.

BRANDpuls je rezultat obimnog istraživanja nad 1.500 domaćinstava u Crnoj Gori, i pokriva preko 70 kategorija robe široke potrošnje u oblasti ishrane, higijene, medikamenata, kućne tehnike i mnogih drugih.

BRANDpuls predstavlja najpovoljnije rješenje za sve kompanije kojima su neophodni objektivni podaci kao podloga za donošenje tržišnih odluka. Prvi put na crnogorskom tržištu imamo moćan marketinški alat pomoću koga će mnoge kompanije unaprijediti poslovanje. Pomoću BRANDpulsa, korisnici mogu otkriti do sada nepoznate zakonitosti u ponašanju potrošača ili nove trižišne niše, što sve može poboljšati poslovanje klijenata i dovesti do boljeg prodajnog i finansijskog rezultata.

Šta dobijam korišćenjem BRANDpulsa?

Korišćenjem BRANDpulsa može se dobiti objektivna slika o „zdravlju“ velikog broja brendova; odnosno koliko je brend prepoznatljiv, koliko potrošača u razmatranje uzima određeni brend ili proizvod, koliko se on koristi, kao i koje su kritične tačke, kako bi se ostvarila veća upotreba brenda i lojalnost. Ili, kako se to popularno kaže: kakvo je stanje zdravlja brenda. BRANDpuls je marketinški i istraživački alat koji je i osmišljen da se kroz seriju standardizovanih indikatora (koji se uobičajeno koriste u ovakvoj vrsti istraživanja) analizira stanje zdravlja brenda. Ovakav univerzalni i standardizovani model koristan je ne samo za posmatranje pozicije sopstvenog brenda u odnosu na konkurentske unutar kategorije gdje on realno na tržištu egzistira, već je moguće posmatrati sopstveni brend i u odnosu na brendove iz nekih drugih kategorija, ako je to značajno i važno, a vrlo često jeste.


Posebna karakteristika BRANDpulsa je regionalni pristup, što je značajno za sve kompanije koje svoje poslovanje vezuju za region, bilo kroz sopstvene brendove ili brendove koje zastupaju u Crnoj Gori. BRANDpuls takvim kompanijama i marketinškim stručnjacima omogućava da preko istih marketiških indikatora i metrike prate sopstveni brend u različitim tržišnim kontekstima i donose odgovarajuće odluke upravo iz šire, regonalne perspektive, uvažavajući specifičnosti svakog pojedinačnog tržišta u regionu.