coolpad-modena

Coolpad Modena 2
+ PoWERBANK COOLPAD BIG BOY

  • 8MPx prednja kamera
  • 2GB RAM/16 GB ROM
  • Ekran 5.5 inča)
  • Operativni sistem: Android OS, v6.0
coolpad-modena

Mjesečna rata 7.90 €

Naruči sada

Premijum dizajn

Modena 2 je napravljena da fascinira. Izuzetno je lagana i ima samo 7,8mm. Iako joj je kućište napravljeno od plastike, koristili smo posebnu 3D lasersku tehnologiju kojom su joj ivice u izradi zakrivljene i time joj dale premijum izgled. Kako bi dopunila svoj prelijepo izvajani zadnji dio, Modena 2 posjeduje 2.5D zakrivljen ekran.

coolpad-modena
coolpad-modena

Veliki ekran

Ko ne voli velike ekrane! Stranice na internet pretraživaču, elektronska pošta i video zapisi izgledaju tako bolje na 5,5" ekranu. Modena 2 posjeduje ekran HD rezolucije, što znači da se svi detalji lijepo prikazuju. Takođe smo, u odnosu na prethodni model, unaprijedili dnevnu vidljivost ekrana i povećali veličinu ekrana u odnosu na kućište čak na 73%!

Više od selfija

Verovatno najcool opcija Modene 2 je napredna selfi kamera. Modena poseduje 8Mpix okno, sa širokim objektivom (83,60), koje omogućava da svi stanu u sliku. Za selfi fotografije iz mračnih disko klubova, dodali smo aperturu od čak f/2.2 (što je za 44% svetlija slika od prethonika).

coolpad-modena
coolpad-modena

Novi kontrolni centar

Tokom dizajniranja Modene 2, Coolpad se usredsredio na to da omogući laku kontrolu velikog ekrana. Novi Kontrolni Centar je intuitivniji i pruža brzi pristup svim komandama jednim povlačenjem ekrana odozdole. Povlačenjem ekrana odozgore, pokazaće standardi notifikacioni panel.

Više memorije

U Modeni 2 postoji dovoljno prostora za sve vaše zapise. Modena 2 poseduje 16GB interne memorije, plus opciju da se ista proširi mikro SD karticom. Operativna memorija (RAM) je takođe unaprijeđena od prethodnog modela na 2GB, čime je sistem postao brži i ima bolji odgovor na zadate funkcije.

coolpad-modena