top extratv

Dodatne usluge

Extra TV Lozinka

Zakažite snimanje Extra TV sadržaja preko svog mobilnog telefona.

Više ne morate da žurite: zahvaljujući novoj opciji snimanja putem mobilnog telefona, svi sadržaji koje poželite biće vam dostupni, bez obzira na mjesto i vrijeme.

Da biste koristili ovaj servis, dovoljno je da odete u najbliži T-Centar i dobijete lozinku za korišćenje usluge koja je vezana za fiksni broj (Telekom mreža). Lozinku možete preuzeti i preko Extra TV menija , kliknite na Meni/ Extra Servisi/ Zakazivanje snimanja kako bi generisali lozinku.

Svi korisnici Telekoma mogu zakazati snimanje slanjem SMS poruke na broj 14771, sa sljedećim sadržajem: BROJ FIKSNOG TELEFONA razmak LOZINKA razmak VRIJEME EMISIJE razmak KANAL*.

Telekom korisnici, zajedno sa korisnicima drugih mreža, snimanje Extra TV sadržaja mogu zakazati mobilnim telefonom i preko Internet portala http://www.extratv-cg.com/mobile, unošenjem podataka: broj fiksnog telefona s novim pozivnim kodom i lozinka.

*Primjer: Ukoliko je vaš fiksni broj 020 500 550, vaša lozinka 12345, a emisija koju želite da snimite počinje u 21.30 na televiziji Vijesti vaš SMS za snimanje ovog sadržaja izgledaće ovako: 020500550 12345 21:30 VIJESTI

Facebook

Preko svojih tv aparata korisnici mogu besplatno pristupati najpopularnijoj socijalnoj mreži Facebook. Svi oni koji žele da komuniciraju s prijateljima preko “fejsa” potrebno je samo da posjete stranu www.extratv.me/fb, i popune jednostavan formular za registraciju. Nakon toga, sa dobijenim korisničkim imenom i pinom, korisnik pristupa Facebook aplikaciji kroz Extra TV Meni (Extra TV/Meni/Extra/Extra portal).

Izvjestaj sa berzi

Biranjem opcije “Izvjestaj sa berzi” dobijate neophodne dnevne informacije o trgovini akcija na dvije crnogorske berze, NEX i Montenegro berzi.

Café del Montenegro

Extra TV vam nudi pristup Café del Montenegru, prvom web portalu u Crnoj Gori. Na njemu cete naci najnovije informacije iz oblasti zabave, sporta, drustva, svijeta, tehnologije, ekonomije…

Extra zabava

Ova opcija vam nudi dodatan provod - zabavite se igrajući Šahovski izazov, Drop duel, Moogles, BlockBuster, Mind Boogle, Pasijans, Rock Swap Adventures, Sudoku, Četiri ili Memoriju.

Vremenska prognoza

Ovaj servis vam pruža informacije o vremenskim prilikama u svim većim gradovima Crne Gore, i to za dva dana unaprijed!

Mali oglasi

Oglasite se na jednostavan i pouzdan način - pošaljite svoj oglas i biće dostupan svim Extra TV korisnicima od sljedećeg dana! Servis možete pronaći klikom na Meni/Extra/Mali oglasi.

Extra TV SMS

Extra TV korisnici mogu kucati SMS poruke daljinskim upravljačem i razmjenjivati ih preko tv ekrana, i to besplatno. Nova aplikacija u Meniju Extra TV-a Extra TV SMS (glavni meni/Extra), omogućava da se šalju poruke sa Extra TV-a na drugi Extra TV, kao i sa Extra TV-a na mobilni telefon u Telekom mreži. Korisnik dnevno ima 10 besplatnih SMS poruka, i da bi mogao da prima i šalje poruke na ovaj način, mora prethodno da se registruje. Poruke se mogu slati drugim Extra TV korisnicima koji su registrovani za ovaj servis, i svim Telekom korisnicima. Extra TV korisnici poruke čitaju na ekranu svog TV prijemnika. U meniju poruke postoji opcija na dnu strane, gdje se može obustaviti primanje SMS-ova, dok neko npr. gleda film, utakmicu... U tom slučaju se poruke čuvaju u Arhivi, u naredna tri dana, nakon čega se automatski brišu. Zajedno sa porukom na tv ili na mobilnom telefonu, stiže i fiksni broj pošiljaoca, kao i vrijeme i datum dobijanja poruke. Osim daljinskog upravljača, korisnik za kucanje poruke može koristiti i virtuelnu tastaturu koja je uključena u aplikaciju. Pritiskom na 1-2-3 taster, slovna tastatura se prebacuje na numeričku.

Webshop
login