top extratv

Dodatne usluge

Extra TV Lozinka

Zakažite snimanje Extra TV sadržaja preko svog mobilnog telefona.

Više ne morate da žurite: zahvaljujući novoj opciji snimanja putem mobilnog telefona, svi sadržaji koje poželite biće vam dostupni, bez obzira na mjesto i vrijeme.

Da biste koristili ovaj servis, dovoljno je da odete u najbliži T-Centar i dobijete lozinku za korišćenje usluge koja je vezana za fiksni broj (Telekom mreža). Lozinku možete preuzeti i preko Extra TV menija , kliknite na Meni/ Extra Servisi/ Zakazivanje snimanja kako bi generisali lozinku.

Svi korisnici Telekoma mogu zakazati snimanje slanjem SMS poruke na broj 14771, sa sljedećim sadržajem: BROJ FIKSNOG TELEFONA razmak LOZINKA razmak VRIJEME EMISIJE razmak KANAL*.

Telekom korisnici, zajedno sa korisnicima drugih mreža, snimanje Extra TV sadržaja mogu zakazati mobilnim telefonom i preko Internet portala http://www.extratv-cg.com/mobile, unošenjem podataka: broj fiksnog telefona s novim pozivnim kodom i lozinka.

*Primjer: Ukoliko je vaš fiksni broj 020 500 550, vaša lozinka 12345, a emisija koju želite da snimite počinje u 21.30 na televiziji Vijesti vaš SMS za snimanje ovog sadržaja izgledaće ovako: 020500550 12345 21:30 VIJESTI


Vremenska prognoza

Ovaj servis vam pruža informacije o vremenskim prilikama u svim većim gradovima Crne Gore, i to za dva dana unaprijed!


Webshop
login