AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Extra TV Mobile aplikacija

Gledajte vaše omiljene emisije - bilo gdje, na bilo kom uređaju.

Korišćenje aplikacije uključeno je u sve pakete Magenta 1. A možete je koristiti i nezavisno…

Start paket

27 najpopularnija crnogorska i regionalna kanala. Start paket uključuje i Arenasport kanale, kao i dječije, muzičke, filmske i informativne kanale.

Spisak kanala

X

Start paket uključuje sljedeće kanale: RTCG 1, RTCG 2, Prva, Vijesti, TV A1, 777 TV, Arenasport 1, Arenasport 2, Arenasport 3, Arenasport 4, Arenasport 5, Cinestar TV, Nickelodeon, Nick Jr, RTS1, RTS2, O2 TV, Happy TV, DM Sat, Al Jazeera Balkans, Deutsche Welle, Russia Today, Pink 2, RTV 1, Studio B, RTV Corona i Srpska TV.

2,95 € mjesečno

MINI paket

5 kanala
Isprobajte funkcionalnosti aplikacije!

Spisak kanala

X

Mini paket uključuje sljedeće kanale: RTCG 1, TV A1, Al Jazeera Balkans, 777 TV i RTV Corona

Besplatno


Napredne funkcionalnosti

Mogućnost gledanja emisija emitovanih u prethodnih 48 sati
Zakazivanje snimanja na aplikaciji i Extra TV-u
Zakazivanje podsjetnika za omiljene emisije
Filtriranje programske šeme prema kategorijama

Kako se registrovati?

Aplikacija je dostupna korisnicima Extra TV-a i postpejd privatnim korisnicima, za iOS i Android uređaje.Možete joj pristupiti i preko računara na web stranici www.extratv.me


Nakon preuzimanja aplikacije sa Apple Store-a ili Google Play-a potrebno je odraditi registraciju. Najprije se unosi broj mobilnog ili fiksnog telefona, nakon čega se dobija PIN kod za registraciju (SMS-om ili na Extra TV-u). U sljedećem koraku potrebno je unijeti PIN kod, odabrati željeni paket i završiti proces registracije.

Pretplata za aplikaciju Extra TV Mobile ostaje aktivna dok sami ne deaktivirate uslugu.

Deaktivacija (brisanje naloga) je moguća isključivo preko računara na web stranici www.extratv.me, nakon što se prijavite pođite na: Moj profil/Brisanje korisničkog naloga.

Uputstvo za registraciju i korišćenje aplikacije možete pogledati ovdje.

Sa jednog naloga je moguće gledati TV sadržaje na 3 uređaja. Ove uređaje možete mijenjati u svakom trenutku; promjena uređaja je moguća samo na web stranici isključivo preko računara.

Praktični detalji

U mjesecu aktivacije pretplata se obračunava proporcionalno broju dana korišćenja.

Sa jednog broja (fiksnog ili mobilnog) možete se registrovati za aplikaciju jednom u toku mjeseca. Pretplata za aplikaciju Extra TV Mobile ostaje aktivna dok sami ne deaktivirate uslugu. Deaktivacija je moguća isključivo preko računara na web stranici www.extratv.me, nakon što se prijavite pođite na: Moj profil/Brisanje korisničkog naloga.

Ukoliko ste u procesu registracije odabrali Mini paket, za naknadnu aktivaciju Start paketa potrebno je da se prijavite na web stranici www.extratv.me (preko računara) i aktivirate novi paket: Moj profil/Promijenite paket. Odabertite Start paket i odradite aktivaciju. Na isti način možete preći sa Start paketa na Mini paket.

Gledanje TV sadržaja u romingu nije moguće.


Uslove korišćenja možete pronaći ovdje