Extra TV Mobile

Gledajte vaše omiljene emisije uz aplikaciju Extra TV Mobile. Bilo gdje. Na bilo kom uređaju.

Start paket

32 najpopularnijih crnogorskih i regionalnih kanala. Start paket uključuje i Arenasport kanale, kao i dječije, muzičke, filmske i informativne kanale.

Spisak kanala

X

Start paket uključuje sljedeće kanale: RTCG 1, RTCG 2, Prva, Vijesti, Pink M, Atlas TV, 777 TV, Arenasport 1, Arenasport 2, Arenasport 3, Arenasport 4, Arenasport 5, Cinestar TV, Nickelodeon, Nick Jr, MTV Adria, VH1, RTS1, RTS2, B92, Happy TV, DM Sat, Al Jazeera Balkans, Deutsche Welle, Russia Today, Pink 2, RTV 1, Studio B, RTV Corona, Srpska TV, TV Nikšić, i TV Budva.

MINI paket

5 kanala
Isprobajte funkcionalnosti aplikacije – besplatno!

Spisak kanala

X

Mini paket uključuje sljedeće kanale: RTCG 1, Atlas TV, Al Jazeera Balkans, 777 TV i RTV Corona


Promotivno do kraja februara 2017. godine

besplatno za korisnike paketa MagentaJEDAN i Max postpejd tarifa

50% popusta za korisnike ostalih postpejd paketa (fizička lica), kao i za korisnike paketa Extra Trio i Extra TV - 2,90 € mjesečno. I to nije sve: prvih mjesec dana Start paket je besplatan! Nakon ovog perioda počinje naplata.

Nakon promotivnog perioda, cijena Extra TV Mobile Start paketa je 5,80 € mjesečno. Cijene su sa PDV-om.

Kako se registrovati?

Aplikacija Extra TV Mobile je dostupna za iOS i Android uređaje.Možete joj pristupiti i na web stranici www.extratv.me


Nakon preuzimanja aplikacije sa Apple Store-a ili Google Play-a potrebno je odraditi registraciju. Najprije se unosi broj mobilnog ili fiksnog telefona, nakon čega se dobija PIN kod za registraciju (SMS-om ili na Extra TV-u). U sljedećem koraku potrebno je unijeti PIN kod, odabrati željeni paket i završiti proces registracije.


Detaljno uputstvo o procesu registrovanja na aplikaciju, kao i korišćenju aplikacije možete pronaći ovdje
.


Sa jednog naloga je moguće gledati TV sadržaje na 3 uređaja. Ove uređaje možete mijenjati u svakom trenutku; promjena uređaja je moguća samo na web stranici.

Napredne funkcionalnosti

Mogućnost gledanja emisija emitovanih u prethodnih 48 sati
Zakazivanje podsjetnika za omiljene emisije
Filtriranje programske šeme prema kategorijama
Uvid u programsku šemu za naredna tri dana

Praktični detalji

U mjesecu aktivacije pretplata se obračunava proporcionalno broju dana korišćenja.

Sa jednog broja (fiksnog ili mobilnog) možete se registrovati za aplikaciju jednom u toku mjeseca. Pretplata za aplikaciju Extra TV Mobile ostaje aktivna dok sami ne deaktivirate uslugu. Deaktivacija je moguća na web stranici www.extratv.me, nakon sto se prijavite pođite na: Moj profil/Brisanje korisničkog naloga.

Ukoliko ste u procesu registracije odabrali Mini paket, za naknadnu aktivaciju Start paketa potrebno je da se prijavite na web stranici www.extratv.me i aktivirate novi paket: Moj profil/Promijenite paket. Odabertite Start paket i odradite aktivaciju. Na isti način možete preći sa Start paketa na Mini paket.

Gledanje TV sadržaja u romingu nije moguće.


Uslove korišćenja možete pronaći ovdje