huawei y6 II

Huawei Y6 II Compact
Nova vizija. Novi početak.

  • 5 Mpx prednja kamera
  • 16 GB
  • Ekran 5 inča
huawei y6 II

Mjesečna rata 6,90 €

Detalji kupovine

Učini život odvažnijim, radosnijim i s više boje

Huawei Y6II s novim i većim ekranom rezolucije 1280x720 donosi kristalnu čistoću i konkuriše vodećim digitalnim ekranima i uranja vas u žive boje i unosi živost na posve drukčiji način. Izdržljiva GFF zaštita štiti od ogrebotina i osigurava dugotrajnu svjetlinu ekrana.

Zadnja kamera

Snimite najbolje trenutke svog života uz Huawei Y6II sa supermoćnom 13 megapikselnom kamerom. Širokokutni objektiv od 28mm s 2.0 otvorom blende izrađena je od stakla otpornog na grebanje.Dinamičnost svjetlosti je odlična u svim uslovima osvjetljenja i podešavanjima slikanja a time u vaše dlanove stavlja kameru za profesionalce. Više nećete propustiti niti jedan trenutak.

Prednja kamera

Selfie nikad nije izgledao tako dobro.Y6II dolazi s ogromnom 8 megapikselnom kamerom - trenutno najvećom Huawei prednjom kamerom. 2.0 otvor blende pruža ogromnu širinu dosega od 77 stepeni i po prvi puta imate mogućnost panoramskog selfie fotografisanja. Veća pozadina, veća priča, više vas.

-
huawei y6 II

Automatska korekcija lica i Make-up mod

Neka svaka vaša fotografija istakne najbolje uz Huawei mogućnost korekcije lica od čak 10 nivoa. Prepoznavanje lica u 10 milisekundi poboljšava sliku u istom trenu a radi na pojedinačnim kao i grupnim fotografijama. Y6II je opremljen s 8 opcija uljepšavanja i opcijom uređivanja pružajući brojne prirodne efekte i isticanja kao što su sjaj usana i sjena očiju.

Prilagođene ivice

Telefon koji ne klizi iz ruke. Zaobljene ivice na 5,5 inčnom Huawei Y6II dizajnirane su za jednostavno korištenje jednom rukom istovremeno nudeći najbolju veličinu ekrana te odličan dizajn i udobnost.

huawei y6 II
huawei y6 II

Android 6.0 + EMUI

Y6II dolazi s Android 6.0 sistemom i EMUI4.1 operativnim sistemom koji koristi najnapredniji softver kako bi korisnicima omogućio jedinstveno iskustvo. Ugrađeni upravitelj uređaja prati potrošnju snage kako bi produžio vijek trajanja baterije te očistio i optimizirao aplikacije, dok App Lock i Do Not Disturb opcije štite privatnost korisnika.