AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

MAGENTA 1 BIZNIS

MOBILNA TELEFONIJA

FIKSNA TELEFONIJA

EXTRA TV

ADSL

WEBSHOP

MAGENTA 1 BIZNIS

Ugovor za odabrani Magenta 1 paket se potpisuje na 24 mjeseca.

Paket je namijenjen biznis korisnicima. Rezidencijalni I biznis-rezidencijalni korisnici mogu preci na Magenta paket pod uslovom da postanu biznis korisnici. Svi zainteresovani mogu kontaktirati naseg predstavnika prodaje zaduzenog za njihovu firmu ili pozivom na 1515.

Obrada zahtjeva trazi odredjeno vrijeme. U svakom slucaju, korisnik ce dobiti email preko kojeg aktivira Cloud I antivirus uslugu, a nakon toga i SMS obavjestenje koje potvrdjuje aktivaciju paketa. Od tog momenta koristi njegove povoljnosti.

Da, Magenta 1 Biznis ukljucuje sve usluge - jednu pretplatu I jedan racun.

Korisna informacija: ako postojeci korisnik postpaida aktivira Magentu u toku mjeseca, za taj mjesec ce dobiti dva racuna (do aktivacije I od aktivacije). Korisnik je u obavezi da izmiri oba racuna (priliko uplate potrebno je da se pozove na broj Korisnicke sifre sa racuna), od sljedeceg mjeseca dobijace jedan racun za paket Magenta 1 Biznis.

Slanjem poruke RACUN na broj 1467 korisnik dobija informaciju o statusu mobilne mreze (koliko minuta, SMS-ova i GB iz paketa je preostalo i potrosnja preko paketa) i o prethodnom dugu za sve servise ukljucene u paket Magenta 1 Biznis. Status servisa fiksne mreze moze se provjeriti pozivom na 1515.

Da, ukoliko zadovoljavaju uslove kupovine na rate. Postoji specijalna akcija za nove korisnike Magente. Kontaktirajte naseg predstavnika prodaje zaduzenog za vasu firmu ili nas pozovite na 1515, zajedno cemo pronaci model koji vam odgovara.

Da, naravno. Sve dodatne opcije, usluge i paketi su otvoreni za aktivaciju.

Neiskorisceni resursi (minuti i SMS) u mobilnom segmentu se prenose u sljedeci mjesec kao kod postojecih Smart Biznis paketa (neiskorisceni protok, GB, se ne prenosi). Korisnik ima pravo da koristi prenesene resurse nakon sto potrosi resurse ukljucene u pretplatu predvidjene za tekuci mjesec. Neiskorisceni resursi u fiksnom segmentu se ne prenose u naredni mjesec.

Ako korisnik nije pod ugovornom obavezom, bilo za uredjaj ili servisne povoljnosti, dovoljno je da plati racun za prethodni mjesec I podnese zahtjev za aktivaciju paketa Magenta 1.

Ako je pod ugovornom obavezom, situacije su razlicite:
* ukoliko ima kupljen neki telefon na rate aktivacija Magente je moguca, rate se prenose na zajednicki racun za Magentu
* ukoliko ima kupljen telefon po povlascenoj cijeni, aktivacija je moguca nakon isteka polovine perioda na koji je ugovor potpisan ili odmah uz uslov da korisnik plati penale. Ukoliko se korisnik kupoprodajnim ugovorom za uredjaj po povlascenim cijenama obavezao na koriscenje I placanje internet opcije, u obavezi je da internet opciju koristi i placa do isteka kupoprodajnog ugovora i nakon prelaska na Magentu 1 Biznis.

Da, bitno je da se fiksni I internet vode na firmu/biznis korisnika. Aktivacija Magente 1 Biznis u ovom slucaju je moguca bez izuzetaka. Ako se fiksni broj/internet vode na rezidencijalnog ili biznis rezidencijalnog korisnika, isti mora potpisati novi ugovor i preci na cisto biznis korisnika.

Ne. Uz pakete Magenta 1 Biznis L I Magenta 1 Biznis Premium korisnik dobija novi broj i SIM karticu za koriscenje Mobilnog Interneta.

Moze, samo ukoliko taj drugi postpaid broj nema ukljucen internet u paket ili aktiviranu neku internet opciju.

Zamjena postojeceg broja koji je u sklopu Magente drugim brojem je moguca. Isto ne vazi za fiksni broj.

Nakon isteka polovine minimalnog perioda trajanja ugovora za postojeci paket

Cloud je diskovni prostor koji nudi Crnogorski Telekom, a koji omogućava smjestanje i dijeljenje dokumenata, slika, videa i ostalih vrsta fajlova, koji postaju dostupni putem Interneta (mobilne, desktop i web aplikacije) bilo kada i bilo gdje. Sa Cloudom nestaje potreba da korisnik obezbijedi infrastrukturu, brine o njenom odrzavanju i sigurnosti aplikacija - sve to radi Crnogorski Telekom.

Aktiviran nalog na ICT Marketplace-u (telekomcloud.me), Internet pristup i racunar/mobilni ili tablet

Za razliku od drugih servisa, Cloud Storage nema ogranicenja veličine dokumenata niti postoji ogranicenje na broj preuzimanja I rok do kad se fajlovi sa Clouda mogu preuzimati.

Promet koji se ostvaruje prema Cloud storage-u (upload) i sa Cloud Storage-a (download) se NE naplaćuje posebno odnosno taj promet nije vezan za uslugu Cloud Storage. Pristup internetu osigurava sam korisnik.

Zajednički disk je vidljiv korisnicima za koje je kupljena licenca. Privatni disk (ako je dodijeljen od strane administratora) vidljiv je samo korisniku kojem je dodijeljen.

Mogu, firma koja ima Cloud uslugu posalje link firmi koja je nema i ona pristupom tom linku ima pravo da uploaduje dokumenta.

Cloud Storage Administrator je administrator diskovnog prostora firme. Ova uloga omogucava dodjeljivanje zakupljenih korisničkih licenci zaposlenima unutar firme, i jednostavno upravljanje pravima i zakupljenim diskovnim prostorom. Administrator usluge raspoređuje ukupno zakupljeni diskovni prostor na 'Zajednički diskovni prostor' i na 'Privatne diskovne prostore'.

Word, Excel i Power point dokumente koji su smješteni na storage-u može istovremeno uređivati više osoba (pogodno za projekte)

Usluga garantuje 100% sigurnost vasih podataka. Podaci se arhiviraju u Data Centru u skladu sa najvisim IT standardima uz redovan backup, tako da mozete biti sigurni da nista nece biti izgubljeno. Takodje, Cloud "pamti" do 5 prethodnih verzija na datotekama.

Moze. Potrebno je kontaktirati naseg predstavnika prodaje zaduzenog za vasu firmu kako bi on prikupio neophodne podatke za kreiranje naloga na Biznis Marketplace-u.

Moze. Potrebno je kontaktirati naseg predstavnika prodaje zaduzenog za vasu firmu kako bi on prikupio neophodne podatke za kreiranje naloga na Biznis Marketplace-u.

Norton Internet Security 2012 nudi najefikasniju zastitu od virusa i drugih online prijetnji bez usporavanja rada racunara.

Ima mogucnost instalacije jedne licence na racunar i dva mobilna uredjaja, dok ostali nude samo licencu za racunar.

MOBILNA TELEFONIJA

a) Preko super menija: *111#
b) Slanjem poruke sadrzine RACUN na 1467

Četvrta generacija mobilnih komunikacija - 4G, bazirana na LTE (Long Term Evolution) tehnologiji, donosi neuporedivo dobro iskustvo interneta. Pristup internetu i do 10 puta brže nego sada, munjevite brzine otvaranja stranica i prikaza HD sadržaja – nema čekanja.
Osim znatno većih brzina od trenutnih, 4G korisnicima pruža i mogućnosti kvalitetnijeg i količinski većeg bežičnog prenosa podataka i brže pristupe aplikacijama, online igrama i sličnim sadržajima.

Donosi:
5-10 puta brži download
4-6 puta brži upload u odnosu na 3G
4-5 puta kraće vrijeme od momenta kada se klikne do otvaranja internet stranice

Da biste surfovali 4G brzinom, potrebno je da imate uređaj koji podržava 4G i da ste u području pokrivenom 4G mrežom. Ovdje mozete pogledati mapu pokrivenosti: http://www.telekom.me/poslovni-pokrivenost.nspx
SURFUJTE 4G BRZINAMA UZ INTERNET OPCIJE! Svi sadašnji i novi korisnici opcija Internet 5, Internet 10 i Internet 15 dobijaju 4G brzine uz navedene opcije, uz odgovorajući mobilni telefon koji podržava 4G.
- Korisnici mobilnog interneta treba da imaju 4G modem Za 4G Mobilni Internet potrebno je da imate modem koji podržava 4G i da ste u području pokrivenom 4G signalom. Cijena modema zavisi od paketa koji izaberete i dužine trajanja ugovora.
Prepaid korisnici ne mogu koristiti usluge 4G mreže.

Ukoliko birate sa svog telefona broj je 14077, a ako pozivate sa nekog drugog (mobilnog ili fiksnog) broja, treba birati 14078, a iz inostranstva +3826714078. Ako ne pozivate sa svog broja, sistem će vas upitati za vaš broj telefona i šifru. Opšta šifra za pristup vašem mail box-u je 0000. Ovu šifru je poželjno promijeniti radi zaštite privatnosti.

GSM kod za preusmjeravanje svih poziva na govornu poštu je *21*067779#(broj telefona).

Univerzalni GSM kod za preusmjeravanje svih poziva je: *21*broj na koji se želi preusmjerenje#OK

Treba provjeriti da li je aktivirana Govorna pošta ili MMS pošta, jer jedan servis isključuje drugi.

Idite na Podešavanja -> Podešavanje poziva i provjerite opciju ‘prikaži moj broj’ (caller ID). Ova opcija treba da bude uključena; sada pokušajte da ostvarite poziv.

Naša mreža ne podržava ovu uslugu; ta mogućnost postoji samo ako aparat ima tu opciju.

Ukoliko imate razlog zbog koga ne želite da se vaš broj prikazuje na displeju onih koje pozivate, omogućavamo vam i tu uslugu. Ako imate aktiviranu Zabranu prikaza broja, svoj broj možete učiniti vidljivim kad to poželite. Ispred broja koji pozivate, ukucajte *31#.

Idite u ‘Poruke’, zatim odaberite opciju Podešavanje tekstualnih poruka -> Servisni centar i tu definišite broj +38267100100. Ovaj servisni centar treba da bude definisan kao primarni.

Nakon blokiranja kartice, kada se na ekranu ispiše uputstvo “Enter PUK”, za deblokiranje je dovoljno unijeti PUK kod i zatim pritisnuti OK. Zatim se unosi novi PIN i potvrđuje isti PIN. Napomena: Ako je PUK broj 10 puta zaredom pogrešno unijet, kartica postaje neupotrebljiva.

Na displeju kucajte *#06#. Takodje, IMEI broj se nalazi na garantnom listu za uredjaj, kao i na primjerku Ugovora za telefon. U slučaju kradje telefona, IMEI broj možete podnošenjem pismenog zahtjeva dobiti u nekoj od nasih poslovnica.

Poziv na čekanju je usluga dostupna svim korisnicima Telekom mobilne mreže. Aktivira se unosom koda *43# ili kroz postavke (settings) telefona.

Pozovite 1500, izaberite opciju 4 pa 3 i dobićete automatska podešavanja servisa za željeni model. Pažljivo pratiti uputstva iz poruka koje dobijete i provjeriti da li u samom telefonu već postoje setovanja na neku drugu mrežu. U ovom slučaju postojeća podešavanja treba izbrisati i ponoviti postupak (zahtjev za podešavanja). U slučaju da ni tada ne uspijete, posjetite T-Centar, gdje će željeni servisi biti podešeni ručno.

Treba da imate 3 Band telefon (900, 1800 i 1900 Mhz).

Poziv prema broju 1500 iz rominga se tarifira, bez obzira jeste li postpaid ili pripejd korisnik.

Ako je aparat ispravan, najvjerovatnije vam je aktivirana opcija "Call Barring", tj. ograničeno pozivanje. Potrebno je naći ovu opciju u meniju i deaktivirati je ili ukucati sljedeći GSM kod: #330*šifra# i pritisnuti OK.

Ako je aparat ispravan, najvjerovatnije je aktivirana opcija preusmjeravanja dolaznih poziva. Da je deaktivirate, unesite *#21# i pritisnite "yes" (zelena slušalica).

Nakon blokiranja kartice, kada se na ekranu ispiše uputstvo “Enter PUK”, za deblokiranje je dovoljno unijeti PUK kod i zatim pritisnuti tarabu #. U situaciji kada to nije precizirano (na ekranu stoji samo “blocked”) potrebno je unijeti sljedeću kombinaciju:
* * 05 * PUK * novi PIN *novi PIN # OK.
U oba slučaja koristimo samo PUK1 sa PIN/PUK kartice.
Ako je PUK broj 10 puta zaredom pogrešno unijet, kartica postaje neupotrebljiva.

U skladu sa Rješenjem Agencije za elektronske telekomunikacije i poštansku djelatnost, dužni smo obavijestiti korisnika o dostignutom iznosu potrošnje, putem sms-a ili telefonskog poziva

O čemu treba voditi računa?
Da bi uplata bila pravilno evidentirana, u polje “Poziv na broj odobrenja” treba unijeti korisničku šifru sa računa. Tako će uplatom biti zatvoren najstariji dug.
Isto pravilo važi i kada plaćate elektronski / online.
Račune uvijek možete platiti na automatima za plaćanje u T-Centrima, bez provizije i uplatnice.

Uputstvo za popunjavanje uplatnice

EXTRA TV

Default purchase & adult' pin je 0000. 'Parental control pin' (šifru za roditeljsku kontrolu) možete sam da izaberete u meniju Podešavanja > Roditeljske kontrole.

‘Default purchase & adult’ pin 0000. 'Parental control pin' (šifru za roditeljsku kontrolu) možete sam da izaberete u meniju Podešavanja > Roditeljske kontrole.

‘Default purchase & adult’ pin 0000. ‘Parental control pin’ (šifru za roditeljsku kontrolu) možete sam da izaberete u meniju Podešavanja > Roditeljske kontrole. Naravno da pinove možete sami da promijenite. Ako ih zaboravite, možete ih dobiti u T-Centru, uz prezentaciju identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš).

Ne. Nije potrebno biti ADSL pretplatnik da bi se prijavili za Extra TV.

Istovremeno mozete jednu emisiju da gledate a drugu da snimate. Ukoliko istovremeno snimate dvije emisije mozete gledati samo neki od kanala na kojima se trenutno snima.Korisnici servisa Optika mogu istovremeno jednu emisiju da gledaju a tri da snimaju.

Da biste koristili ovaj servis, dovoljno je da odete u najbliži T-Centar i dobijete lozinku za korišćenje usluge koja je vezana za Telekom fiksni broj. Lozinku možete preuzeti i preko Extra TV menija , kliknite na Meni > T-Com Servisi > Lozinka za snimanje kako bi generisali lozinku.
Svi korisnici Telekom mobilne mreže mogu zakazati snimanje slanjem SMS poruke na broj 14771, sa sljedećim sadržajem: BROJ FIKSNOG TELEFONA razmak LOZINKA razmak VRIJEME EMISIJE razmak KANAL*.
*Primjer: Ukoliko je vaš fiksni broj 020 500 550, vaša lozinka 12345, a emisija koju želite da snimite počinje u 21.30 na televiziji Vijesti vaš SMS za snimanje ovog sadržaja izgledaće ovako: 020500550 12345 21:30 VIJESTI"

Programske šeme Telekom dobija od TV kanala i ne može odgovarati ukoliko kanal nenajavljeno promijeni programsku šemu

Extra TV možete imati i na dva (2) TV aparata. Priključak za drugi Extra TV iznosi 50€ a mjesečna pretplata 3€. Ukoliko ste korisnik optike, možete imati i do 5 STB – risivera (za 5 TV uredjaja)

Da. Posjetite najbliži T-Centar kako bi ispitali da li postoji mogućnost za uvođenje direktnog telefonskog priključka.

Jedini zahtjev je da vaš TV ima SCART priključak ili neki alternativni video ulaz (S-video, Video). Za najbolji kvalitet slike, preporučujemo da Extra TV prijemnik i televizor spojite pomoću HDMI kabla.

FIKSNA TELEFONIJA

IMS (IP Multimedia SubSystem) je tehnologija nove generacije. Temelji se na Internet protokolu (IP) koji je osnova za funkcionisanje internet servisa i Extra TV-a. U pitanju je napredna tehnička ''podloga'' servisa fiksne mreže, koja donosi niz novih prednosti i mogućnosti.

Proverite da li je telefon postavljen na tonsko biranje. Da biste mogli ostvariti odlazne pozive, potrebno je da posjedujete telefonski aparat koji ima tonsko biranje.

Prelazak na IMS ne uvećava cijenu pretplate za fiksni telefon.

Riječ je o tehnologiji ultrabrzih komunikacija preko optičkih vlakana. Ova tehnologija se naziva Optika do kuće (fiber to the home - FTTH). Prednosti ovakvog pristupa su: do 10 puta veća brzina internet, do 5 Extra TV uređaja, kanali visoke rezolucije, besplatna instalacija i uređaj.

Da bi optika bila instalirana, potrebno je da stanari ulaza daju saglasnost za vršenje radova u ulazu, a procenat zainteresovanih za optiku mora biti najmanje 20-25% od ukupnog broja stanova u ulazu. U vašem stanu potrebno je sprovesti kabl – uz neznatne radove.

E-Račun (e-bill) je opcija koja pruža mogućnost da mjesečni računi za fiksnu i mobilnu telefoniju stižu direktno na Vašu e-mail adresu početkom svakog mjeseca. Račun možete čuvati u memoriji računara, tako da vam je u svakom trenutku dostupan. Opciju možete aktivirati online, SMS-om (ako ste postpaid korisnik Telekom mobilne mreže), u T-centru ili pozivom na 1500.

Za prijavu smetnji pošaljite SMS na broj 1500. Tekst poruke zavisiće od servisa:
TEL xxxxxxxxx – za smetnje u radu fiksnog telefona,
ADSL xxxxxxxxx – za ADSL smetnje,
ETV xxxxxxxxx – za smetnje u radu Extra TV-a.
Smetnju mozete prijaviti i preko naseg sajta: https://www.telekom.me/online-prijava-problema.nspx

Ova usluga vam omogućava da dolazne pozive preusmjerite na željeni broj koji vam je dostupan. Korisnički broj na koji se vrši preusmjeravanje možete definisati vi ili operater na centrali. Aktivaciju preusmjeravanje vršite na sljedeći način: ukucajte *21* broj na koji preusmjeravate pozive #. Deaktivacija se vrši unosom #21#.

Ovaj status broj može imati 120 dana; nakon toga radi se demontiranje broja i dalje podliježe pravnoj proceduri.

Pokretanje procesa i provjera tehničkih mogućnosti traje okvirno 7-10 radnih dana.

O čemu treba voditi računa?
Da bi uplata bila pravilno evidentirana, u polje “Poziv na broj odobrenja” treba unijeti korisničku šifru sa računa. Tako će uplatom biti zatvoren najstariji dug.
Isto pravilo važi i kada plaćate elektronski / online.
Račune uvijek možete platiti na automatima za plaćanje u T-Centrima, bez provizije i uplatnice.

Uputstvo za popunjavanje uplatnice


ADSL

Nakon dodavanja GB-a, potrebno je da odradite rekonekciju (disconnect – connect) ili restart rutera/modema.

Uvijek možete preći sa manjeg na veći paket, a sa većeg na manji paket samo po isteku ugovora.

Vaš zahtjev će se odmah realizovati, ali će traženi ADSL paket biti aktivan od narednog 1. u mjesecu.

a) Pozivom na 1500, opcija 4 pa 1
b) Preko Moj T-Portala -> Moj Internet
c) Uputstva za podešavanje uređaja i promjenu lozinke možete pronaći ovdje: http://www.telekom.me/uputstva-za-povezivanje.nspx

Pokusajte sa promjenom kanala na kome radi Vas wireless uredjaj jer je moguće da postoji preklapanje sa nekim uredjajem iz okruženja.

Dolazni e-mail server (Incoming mail Server) POP3: mail.t-com.me
Odlazni e-mail server (Outgoing Mail Server) SMTP: mail.t-com.me

Provjerite da li vam je na računaru aktivan neki od programa koji generiše saobraćaj (npr.torrent). Potrebno je provjeriti i očistiti računar od virusa kako ne bi usporavali njegov rad. Brzinu interneta možete provjeriti ovdje: http://izmjeribrzinu.ekip.me/

Ako internet u svom domu ne koristite kontinuirano i nemate ADSL paket, ovo je idealna varijanta za vas. Da biste koristili opciju Internet na klik, potrebno je da imate fiksnu liniju kod kuće baziranu na IMS tehnologiji i, kad vam treba internet, aktivirajte neku od opcija za 3, 7 ili 15 dana. Potrebno je da:
- povežete vaš računar, mobilni telefon ili tablet sa ruterom. Uputstvo za podešavanje pogledajte ovdje .
- aktivirate izabranu opciju.

a) Putem Web portala internetnaklik.telekom.me (povezivanjem računara sa ruterom, automatski se otvara portal na kome se opcija može aktivirati);
b) Putem Extra TV portala;
c) Pozivom na 1500.

Za rezidencijalne korisnike pošta se briše nakon pola godine a za biznis korisnike nakon godinu dana. To obuhvata sve foldere izuzev Spam i Trash foldere, kod kojih se sadržaj briše nakon mjesec dana za oba tipa korisnika.

Svi korisnici imaju po 1GB rasploživog prostora. Brisanje sadržaja (nakon pola godine za rezidencijalne korisnike, a za biznis korisnike nakon godinu dana) važi bez obzira na to da li su popunili 1GB ili ne.

Ne postoji maksimalna veličina attachmenta. Važno je da ukupna veličina e-maila ne pređe 15MB za rezidencijalne i 30MB za biznis korisnike.

Ukoliko ste već kupili Internet sate za vas dial up nalog, konekcija se ostvaruje sa broja 19402. Uz to, korisnici imaju mogućnost da svoje Internet sate plaćaju i posredstvom telefonskog računa, koristeći username: net1 i password: net1. Cijena konekcije iznosi 0,014 eur/min (cijena uključuje PDV) (za fizička i pravna lica), i uključuje potrošnju internet vremena i telefonskog saobraćaja. Tarifni interval je 23 sekunde.

Ukoliko tokom procesa instalacije zatrebate pomoć ili podršku, pozovite podršku za samoinstalaciju Extra TV-a i ADSL-a, broj 1566 (cijena poziva je 0.17 € , po pozivu, PDV je uračunat).

WEBSHOP

Prijava je jednostavna. Možete se prijaviti na strani mobilna telefonija i fiksna telefonija.

Sigurno je i efikasno. Nema više iščekivanja računa. Račun će stizati direktno na vašu e-mail adresu početkom svakog mjeseca. Možete ga sačuvati u memoriji računara, tako da vam je u svakom trenutku dostupan.

Naravno, narudžbu dostavljamo na adresu koju korisnik naznači u narudžbi.

Za sve vaše kupovine u WebShopu, sve dostave su besplatne.

Možete plaćati platnim karticama (VISA, MasterCard, AMEX) i po prijemu robe.

Svi korisnici koji su članovi Ritam kluba i posjeduju dukate, pri online kupovini ih mogu zamijeniti i ostvariti popust na kupovinu.

Nažalost, nije moguće da definišete tačno vrijeme dostave, jer Crnogorski Telekom koristi usluge specijalizovane kurirske službe Montenomax.

Da biste kupovali na WebShopu, morate se registrovati. Registracija je veoma jednostavna; na kraju procesa korisnik dobija mail sa potvrdom da je registrovan

Korisnik je dužan ostaviti svoje podatke zbog dostave porudžbe na pravu adresu, provjere kreditne sposobnosti kod Crnogorskog Telekoma ukoliko kupuje na rate i provjere prethodnog duga.

Da, u WebShopu je moguće dopuniti pripejd račun; čak je i isplativo – svakom online dopunom dobijate još dodatnih 10% iznosa dopune. U WebShopu možete dopuniti i pripejd Mobilni Internet.

Bez obzira na to da li ste korisnik nekog servisa Crnogorskog Telekoma, možete se registrovati i kupovati. Dobro nam došli!

Svim posjetiocima WebShopa je omogućena kupovina, s tim što uređaje uz ugovornu obavezu mogu kupovati samo korisnici Crnogorskog Telekoma.

Svakako, WebShop je otvoren non-stop, 24 časa, 7 dana u nedjelji.

Nakon kupovine na WebShopu korisnik dobija mail o kupovini sa svim podacima o proizvodu, usluzi i cijeni.

U svakom trenutku možete promijeniti mail ili informacije koje ste unijeli u svoj nalog. Nakon prijave kliknite na Podaci o profilu, zatim na Informacije o profilu gdje možete izmijeniti sve podatke.

Ukoliko greškom dopunite pripejd račun potrebno je da pođete na Podaci o profilu, a zatim u dijelu Kontaktirajte nas ostavite poruku. Nakon toga će vas pozvati  agent Crnogorskog Telekoma i sve ćemo riješiti.

Ukoliko nijeste mogli da se prijavite na WebShop, najprije provjerite vaše korisničko ime (e-mail) ili lozinku. Ako i dalje imate problema, možete postaviti upit WebShop timu.

Ukoliko ste zaboravili lozinku,  kliknite na link Zaboravili ste lozinku? i unesite svoju e-mail adresu na koju će vam stići lozinka. Sada se možete ponovo prijaviti na WebShop. 

Sve novčane transakcije se obavljaju na stranicama Crnogorske komercijalne banke, tako da Crnogorski Telekom nema dodira sa ličnim podacima sa platnih kartica korisnika.

Ukoliko ste dobili mail da je vaša narudžba odbijena, ne zadovoljavate kreditne sposobnosti Crnogorskog Telekoma. Razlozi mogu biti sljedeći:

  • korisnik je isključivan više puta u toku godine zbog neplaćenih računa
  • postoji dug prema Crnogorskom Telekomu
  • korisnik već ima potpisan ugovor koji nije istekao
  • korisnik je naručio više od jednog uređaja na isti broj
  • korisnik sa prosječnim računom ispod 15 € ne može kupovati uređaje na rate preko računa za fiksnu mrežu
  • korisnik pretplaćen na tarifni paket mobilne mreže čija je pretplata niža od 15 € ne može kupovati uređaje čija je mjesečna rata veća od 20 €
  • broj koji je naveden u narudžbi nije registrovan kod Crnogorskog Telekoma
  • korisnik je naveo netačne podatke u narudžbi

Naravno, servise ADSL i Extra TV možete naručiti u WebShop-u. Prijaviti na ovom linku.

Prilikom dostave narudžbine, kurir će vam donijeti i ugovor na potpis.

Ne, dostava je omogućena samo radnim danima.

Sve novčane transakcije se obavljaju na zaštićenim stranicama CKB-a i u potpunosti su bezbjedne.

Na svom profilu, u dijelu Kontaktirajte nas, možete postaviti upit WebShop timu. Biće nam zadovoljstvo da vam damo odgovor u najkraćem roku.

Online narudžbu možete otkazati direktno u WebShop profilu pod sekcijom Istorija narudžbi. Klikom na dugme "Detaljnije" otvoriće Vam se detalji narudžbe, gdje možete otkazati Vašu narudžbu, ukoliko narudžba nije prethodno otpremljena. U slučaju da je Vaša narudžba otpremljena, a želite da je otkažete, dovoljno je da nam javite na email webshop@telekom.me

Podatke za dostavu možete mijenjati u WebShop profilu pod sekcijom Istorija narudžbi dok je narudžba u statusu obrade. Nakon otpremanja narudžbe nije moguća automatska mijenjati podatke za dostavu.

Lista želja je opcija u WebShopu za dodavanja uređaja kojih nema na stanju, kako bi korisnik bio automatski obaviješten nakon dostupnosti uređaja.

Sve uređaje koji trenutno nemaju dostupne količine u WebShopu možete dodati na Listu želja. Nakon što budu dostupni dobićete automatsko obavještenje.

Webshop
login