MagentaJEDAN je porodična stvar

U porodici uvijek nešto novo, pa tako i u Magenti 1.
Internet dobija ubrzanje do 100 Mbps, a mobilni postpejd broj dodatno:

  • 100 GB interneta koji važe 12 mjeseci
  • 1000 minuta ka svim CG mrežama, važe 6 mjeseci

Povoljnosti važe uz potpisivanje novog ili produženje postojećeg ugovora. Promo ponuda traje do 31. 1. 2018.

max-tarifa

Internet

Brzina i kvalitet bez kompromisa, bilo da ste kod kuće ili u pokretu!

Opširnije

Telefonija

Mobilna i fiksna. Neograničeni pozivi u Telekom mreži...

Opširnije

Extra TV

180 kanala u paketu Magenta 1 XL. Najbolje snimanje. Dodatne funkcije.

Opširnije

Paketi

Mobilna mreža
Prvo se troše minuti ka svim mrežama, a zatim minuti u mreži.
*Primjenjuje se politika fer korišćenja: 5000 minuta u mreži.
Prepaid dopune: početkom svakog mjeseca odabrani pripejd brojevi biće dopunjavani sa 2 €. Korisnici će dobiti SMS obavještenje o dopuni. Izaberite sami brojeve na koje vam šaljemo dopunu: nove, stare, prenesene. Sve varijante su moguće.
**Internet bez nepredviđenih troškova: nakon potrošene količine podataka uključene u paket blokira se pristup internetu. Ako želite da nastavite surfovanje, u ponudi su Internet opcije iz standardne postpejd ponude (dodatne opcije uz Max tarife).

Fiksna mreža
***Maksimalno trajanje svakog pojedinačnog netarifiranog poziva ka Telekom fiksnoj mreži je 60 minuta; nakon isteka prvog sata minuti razgovora posebno se obračunavaju i naplaćuju prema cjenovniku Standard paketa.
****Važi dok traju zalihe.

Provjera stanja
U svakom trenutku možete provjeriti stanje na računu, kao i status minuta / SMS-ova / GB po punoj brzini, uključenih u paket: pošaljite poruku sadržine RACUN na broj 1467.

Dodatne opcije – dodatne mogućnosti
Sve dodatne opcije dostupne uz Max tarifu možete aktivirati standardno.

Novi Magenta paketi u ponudi su od novembra 2016 godine.


Uslovi korišćenja


Za korisnike prethodne verzije paketa Magenta 1 – opis paketa ovdje.

HIBRIDNI PRISTUP INTERNETU: ADSL + 4G
UNAPREĐUJE INTERNET ISKUSTVO KOMBINUJUĆI ADSL SA 4G MOBILNIM INTERNETOM

Nova tehnologija kombinuje kapacitete fiksne i mobilne pristupne mreže, a efekat je povećanje brzine i stabilnosti internet servisa. Dostupna je korisnicima paketa Magenta 1 L i Magenta 1 XL koji imaju servise bazirane na bakru (ADSL) i žive u zoni 4G pokrivenosti, a žele da imaju brzi internet. Detalje možete pogledati ovdje.

Aktivirajte svoj paket Magenta 1 u T-Centru, online ili nas pozovite na 1500. Obavijestićemo vas SMS-om kad paket bude aktiviran; od tog momenta koristite povoljnosti paketa.

Još jedna dobra vijest za kraj...
Besplatna oprema i instalacija u toku promotivnog perioda.

Magenta 1 je paket koji objedinjuje servise mobilne telefonije, fiksnu telefoniju, televiziju i internet.

Da, u ponudi su dva paketa – sve detalje pogledajte ovdje

Ugovor za odabrani paket Magenta 1 se potpisuje na 24 mjeseca.

Paket je namijenjen fizičkim licima. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem Extra TV-a, u WebShopu, pozivom na 1500 ili u T-Centru.

Obrada zahtjeva traži određeno vrijeme. U svakom slučaju, korisnik će dobiti SMS obavještenje koje potvrđuje aktivaciju paketa. Od tog momenta koristi njegove povoljnosti.

Da, Magenta 1 uključuje sve usluge – jednu pretplatu i jedan račun.
Korisna informacija: ako naš postojeći postpaid aktivira Magentu u toku mjeseca, za taj mjesec će dobiti dva računa. Korisnik je u obavezi da izmiri oba računa; od sljedećeg mjeseca dobijaće jedan račun za paket Magenta 1.

Slanjem poruke RACUN na broj 1467 korisnik dobija informaciju o statusu mobilne mreže (koliko minuta, SMS-ova i GB iz paketa je preostalo i potrošnja preko paketa) i o prethodnom dugu za sve servise uključene u paket Magenta 1. Status servisa fiksne mreže može se provjeriti pozivom na 1500 ili u T-Centru.

Nema prepreka, svi naši korisnici servisa fiksne mreže mogu odmah aktivirati paket Magenta 1. U slučaju da su koristili povoljnosti neke ranije promotivne ponude, prelaskom na Magentu te povoljnosti prestaju da važe.

Da, ukoliko zadovoljavaju uslove kupovine na rate. To se može provjeriti prilikom kupovine u WebShop-u, u T-Centru ili pozivom na 1500. Posjetite nas ili nas pozovite, zajedno ćemo naći model koji odgovara vama.

Korisnik ne dobija dodatnu Internet opciju, ali je u paket svakako uključen internet na mobilnom telefonu.

Da, naravo, sve dodatne opcije i paketi su otvoreni za aktivaciju.

Da, pod istim uslovima koji važe za sve korisnike Extra TV-a.
Detalje pogledajte ovdje.

Hibridni pristup internetu se nudi isključivo kroz Magentu 1 (L i XL paketi) i radi po prinicipu kombinovanja ADSL i 4G interneta. Biće koristan korisnicima koji žele brži internet, a nijesu u zoni pokrivenoj optikom. Uslov je da imaju 4G pristup.
Prijavite se, a mi ćemo procijeniti situaciju na terenu i pronaći najbolje rješenje za vas.

U paketu Magenta 1 imaćete sve – ako želite da pređete u našu mrežu, možete zadržati i svoj stari broj. Najprije odradite prenos broja, a onda se prijavite za aktivaciju izabranog paketa Magenta 1. Vise informacija ovdje.

Magenta 1 uključuje sve usluge: mobilnu telefoniju, fiksnu telefoniju, televiziju i internet. Korisnik ne može raskidati pojedinačne servise Magenta 1 paketa.

Ako korisnik nije pod ugovornom obavezom, bilo za uređaj ili servisne povoljnosti, dovoljno je da plati račun za prethodni mjesec i podnese zahtjev za aktivaciju paketa Magenta 1. Kada je ugovor u pitanju, situacije su različite:

- Telefon na rate: aktivacija Magente nije moguća ukoliko korisnik otplaćuje uređaj na rate.

- Telefon po povlašćenoj cijeni: aktivacija Magente je moguća nakon isteka polovine perioda na koji je ugovor potpisan. Ukoliko se korisnik kupoprodajnim ugovorom za uređaj po povlašćenim cijenama obavezao na korišćenje i plaćanje Internet opcije, u obavezi je da Internet opciju koristi I plaća do isteka kupoprodajnog ugovora i nakon prelaska na Magentu 1.

- Servisne povoljnosti: aktivacija Magente je moguća nakon isteka perioda na koji je ugovor potpisan.