AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

MagentaJEDAN je porodična stvar


SVE TELEKOM USLUGE NA JEDNOM MJESTU • Najviše gigabajta i minuta na mobilnom.
 • Najbrži kućni internet.
 • Neograničeni pozivi u mreži.
 • Televizija vas prati svuda.
max-tarifa i

Magenta 1 – idealna kombinacija mobilnih i fiksnih servisa u jednom paketu, na jednom računu.

Internet

Opširnije

Telefonija

Opširnije

Extra TV

Opširnije

Promotivno

 • Besplatna oprema i instalacija
 • Za nove korisnike interneta i/ili Extra TV-a:
  • popust na pretplatu 12 mjeseci: 10% ako dodajete jedan servis, 20% za oba!
  • HBO paket sa tri vrhunska filmska kanala 12 mjeseci

 • Promotivna ponuda važi do 1. 2. 2020.

Dobro došli u Magenta svijet!

Mjesečna naknada za pristup mreži uključena je u cijenu paketa.

Mobilna mreža
Sadržaj se koristi u nacionalnom saobraćaju; ne važi ka specijalnim brojevima.
Na neograničene pozive/poruke primjenjuje se politika fer korišćenja, 5000 minuta / SMS-ova mjesečno.
*Internet bez nepredviđenih troškova: nakon potrošene količine podataka uključene u paket, blokira se pristup internetu. Ako želite da nastavite surfovanje, u ponudi su posebne Internet opcije za korisnike paketa Magenta 1.
Pripejd dopune: početkom svakog mjeseca odabrani pripejd brojevi biće dopunjavani sa 2 €. Korisnici će dobiti SMS obavještenje o dopuni. Izaberite sami brojeve na koje vam šaljemo dopunu: nove, stare, prenesene. Sve varijante su moguće.

Fiksna mreža
Maksimalno trajanje svakog pojedinačnog netarifiranog poziva ka Telekom fiksnoj mreži je 60 minuta; nakon isteka prvog sata minuti razgovora posebno se obračunavaju i naplaćuju prema cjenovniku Standard paketa.


**Brzine su prikazane sa uključenim dodatkom za povećanje brzine interneta (ne naplaćuje se dodatno). Dodatak će biti aktiviran nakon potpisivanja ugovora. Osnovne brzine su 60 Mbps (L) i 100 Mbps (XL).
Brzinu koju omogućava aktivirani dodatak moguće je ostvariti isključivo preko kablovske mreže (kabla). Za korišćenje dodatka brzine do 200 Mbps na optici, neophodno je da korisnik obezbijedi posebnu opremu koju čine gigabitni mrežni kabl i gigabitna mrežna kartica.
ADSL / turboDSL: raspitajte se o dostupnim dodacima za povećanje brzine.
***Važi dok traju zalihe.
Cijene su sa PDV-om. Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

Provjera stanja
U svakom trenutku možete provjeriti stanje na računu, kao i status resursa iz paketa: u aplikaciji Telekom ME ili pošaljite poruku sadržine RACUN na broj 1467.

Novi Magenta 1 paketi u ponudi su od maja 2018. godine. Povoljnosti novog paketa važe i uz produženje ugovora.

Korisnici ranijih paketa opis paketa mogu vidjeti ovdje.


Uslovi korišćenja

Smetnje se dešavaju. Važno je da imamo rješenje.
Surfujte besplatno na mobilnom sve dok se ne riješi smetnja na kućnom internetu.

Može se desiti da tokom radova u vašoj ulici dođe do oštećenja kabla i ostanete bez kućnog interneta. Prijavite smetnju pozivom na 1500 i, dok čekate da vaš kućni internet proradi, automatski dobijate 100 GB na mobilni broj uključen u Magentu 1. Samo pričekajte SMS obavještenje da su ovi dodatni gigabajti aktivirani.

Kvar će biti otklonjen u najkraćem roku, a gigabajti ostaju aktivni 30 dana.

Samo za postpejd brojeve uključene u Magenta 1 paket! Kada aktivirate opciju, ona ostaje aktivna (iz mjeseca u mjesec) sve dok je sami ne deaktivirate.

Magenta 1 opcija 1 GB
1,95 € mjesečno
Magenta 1 opcija 5 GB 4,40 € mjesečno

Paketi Magenta 1 iz aktuelne ponude: nakon potrošenog protoka iz Internet opcije, dalja internet potrošnja se limitira. Za stare Magenta 1 pakete važi smanjenje brzine interneta nakon potrošenog protoka uračunatog u paket/opciju, tako da nema neželjenih internet troškova.

Ukoliko korisnik ima aktivnu neku od ranijih Internet opcija, neće moći da aktivira nove opcije dok prethodno ne deaktivira staru Internet opciju. Ako pređe na nove opcije, više neće moći aktivirati stare koje, sa startom novih opcija, više nijesu u aktuelnoj ponudi. Korisnicima koji imaju aktivnu staru Internet opciju, opcija ostaje aktivna sve dok je sami ne deaktiviraju.

Paralelno sa Internet opcijom, korisnik može aktivirati i digitalni dodatak. Takođe, dostupne su i jednokratne Internet opcije.

U mjesecu aktivacije / deaktivacije, sadržaj opcije i cijena proporcionalni su broju dana korišćenja opcije. Neiskorišćeni protok podataka ne prebacuje se u sljedeći mjesec.

Magenta 1 je paket koji objedinjuje servise mobilne telefonije, fiksnu telefoniju, televiziju i internet.

Da, u ponudi su tri paketa – sve detalje pogledajte ovdje

Ugovor za odabrani paket Magenta 1 se potpisuje na 24 mjeseca.

Paket je namijenjen fizičkim licima. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem Extra TV-a, u WebShopu, pozivom na 1500 ili u T-Centru.

Obrada zahtjeva traži određeno vrijeme. U svakom slučaju, korisnik će dobiti SMS obavještenje koje potvrđuje aktivaciju paketa. Od tog momenta koristi njegove povoljnosti.

Da, Magenta 1 uključuje sve usluge – jednu pretplatu i jedan račun.
Korisna informacija: ako naš postojeći postpaid aktivira Magentu u toku mjeseca, za taj mjesec će dobiti dva računa. Korisnik je u obavezi da izmiri oba računa; od sljedećeg mjeseca dobijaće jedan račun za paket Magenta 1.

Slanjem poruke RACUN na broj 1467 korisnik dobija informaciju o statusu mobilne mreže (koliko minuta, SMS-ova i GB iz paketa je preostalo i potrošnja preko paketa) i o prethodnom dugu za sve servise uključene u paket Magenta 1. Status servisa fiksne mreže može se provjeriti pozivom na 1500 ili u T-Centru.

Nema prepreka, svi naši korisnici servisa fiksne mreže mogu odmah aktivirati paket Magenta 1. U slučaju da su koristili povoljnosti neke ranije promotivne ponude, prelaskom na Magentu te povoljnosti prestaju da važe.

Da, ukoliko zadovoljavaju uslove kupovine na rate. To se može provjeriti prilikom kupovine u WebShop-u, u T-Centru ili pozivom na 1500. Posjetite nas ili nas pozovite, zajedno ćemo naći model koji odgovara vama.

Korisnik ne dobija dodatnu Internet opciju, ali je u paket svakako uključen internet na mobilnom telefonu.

Da, naravo, sve dodatne opcije i paketi su otvoreni za aktivaciju.

Da, pod istim uslovima koji važe za sve korisnike Extra TV-a.
Detalje pogledajte ovdje.

Hibridni pristup internetu se nudi isključivo kroz Magentu 1 (L i XL paketi) i radi po prinicipu kombinovanja ADSL i 4G interneta. Biće koristan korisnicima koji žele brži internet, a nijesu u zoni pokrivenoj optikom. Uslov je da imaju 4G pristup.
Prijavite se, a mi ćemo procijeniti situaciju na terenu i pronaći najbolje rješenje za vas.

U paketu Magenta 1 imaćete sve – ako želite da pređete u našu mrežu, možete zadržati i svoj stari broj. Najprije odradite prenos broja, a onda se prijavite za aktivaciju izabranog paketa Magenta 1. Vise informacija ovdje.

Magenta 1 uključuje sve usluge: mobilnu telefoniju, fiksnu telefoniju, televiziju i internet. Korisnik ne može raskidati pojedinačne servise Magenta 1 paketa.

Ako korisnik nije pod ugovornom obavezom, bilo za uređaj ili servisne povoljnosti, dovoljno je da plati račun za prethodni mjesec i podnese zahtjev za aktivaciju paketa Magenta 1. Kada je ugovor u pitanju, situacije su različite:

- Telefon na rate: aktivacija Magente nije moguća ukoliko korisnik otplaćuje uređaj na rate.

- Telefon po povlašćenoj cijeni: aktivacija Magente je moguća nakon isteka polovine perioda na koji je ugovor potpisan. Ukoliko se korisnik kupoprodajnim ugovorom za uređaj po povlašćenim cijenama obavezao na korišćenje i plaćanje Internet opcije, u obavezi je da Internet opciju koristi I plaća do isteka kupoprodajnog ugovora i nakon prelaska na Magentu 1.

- Servisne povoljnosti: aktivacija Magente je moguća nakon isteka perioda na koji je ugovor potpisan.