Nije trik, sve je dostupno na jedan klik!

Otvorili smo novu prodavnicu u samoj aplikaciji i sada tu možete kupovati sa specijalnim popustom od 5% na većinu uređaja iz ponude. Unaprijeđena Telekom ME aplikacija pruža besprekorno iskustvo korišćenja svih Telekom servisa na jednom mjestu.

Namijenjena svim Telekom korisnicima, aplikacija je kreirana za Andorid i iOS uređaje i besplatna je za preuzimanje.

Odmah po instaliranju aplikacije imate brz uvid u potrošnju minuta, poruka, internet protoka i još mnogo toga. Tu možete dobiti informacije i podršku, aktivirati servise, mijenjati tarife, plaćati račune. Telekom ME radi za vas i omogućava vam ležerno korišćenje naših usluga. Sve je tu, na jednom mjestu! I uvijek pri ruci.

Početna

Imajte uvid i kontrolu nad potrošnjom. Broj u krugu prikazuje preostale minute / SMS / MB iz tarifnog paketa koji koristite, a ispod toga je izlistana potrošnja u tekućem mjesecu. Stanje na računu prikazuje se bez preplate. Da biste osvježili podatke, povucite vrh ekrana prema dolje.

Plaćanje računa jednim klikom

Platite račun bez odlaska u banku ili T-Centar, bez redova i čekanja, samo jednim klikom. Primijenjeni su najveći sigurnosni standardi plaćanja, pa u aplikaciji slobodno sačuvajte podatke o karticama da biste plaćali i dopunjavali prepaid račune sigurno, brzo i jednostavno.

Pregled i statistika računa

Poledajte detaljan pregled računa u posljednjih 6 mjeseci, kao i statistike potrošnje po mjesecima. Račun možete download-ovati u pdf formatu...

Ovdje se možete prijaviti za E-račun – uslugu primanja mjesečnog računa na e-mail.

Upravljanje servisima

Pregled svih vaših Telekom servisa, sve na jednom mjestu! U aplikaciju možete dodati i Telekom servis člana porodice, radi jednostavnijeg upravljanja. Nakon potvrde dodavanja osvježite "Početnu" stranu i – servis je u aplikaciji. Pregledajte detalje i potrošnju servisa (potrošeno/ukupno), uporedite trenutni tarifni plan sa sličnim u ponudi i, ako želite, promijenite ga. Provjerite status i aktivirajte dodatne opcije, mijenjajte lozinke, konfigurišite internet na mobilnom uređaju.

Magenta "magično" dugme za kontakt

Chat-ujte ili razgovarajte sa operaterom – dođite do informacija brzo i lako! Pronađite odgovore i sami riješite problem kroz sekciju "Pomoć i podrška". Pokrenite live chat, pozovite korisničku službu ili zakažite da vas naš agent pozove u određeno vrijeme.

Dodatne opcije

Prepaid dopuna
X

Jednostavno dopunite prepaid kredita platnom karticom, sa postpaid broja

Telekom lokacije
X

Pogledajte mapu svih T-Centara i Wi-Fi lokacija

Pomoć i podrška
X

Vodič će vas uputiti da sami riješite problem uz pomoć jednostavnog uputstva, a možete pronaći i mnoge odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Ovdje takođe možete direktno kontaktirati naše agente

Obavještenja
X

Sva važna obavještenja od Telekoma stizaće direktno u vaš inbox

Moj točak
X

Nagradni program za sve koji plate račun na vrijeme ili dopune račun sa 10 ili više eura

PRODAVNICA
X

Popust od 5% na većinu modela - naručite uz besplatnu dostavu

Podešavanja po sistemu „uradi sam“
X

Pronaći ćete u okviru sekcije Moji servisi, i neke konfiguracije servisa uraditi lako, jednim klikom

PIN zaštita aplikacije
X

Sigurnost korisnika je na prvom mjestu. Iskoristite mogućnost da zaštitite lične podatke u aplikaciji pomoću PIN-a ili otiska prsta

Komentari korisnika

„Ranije nisam imao brz i lak uvid u potrošnju svih mojih servisa i često sam koristio Moj T-portal. Sada, u Telekom ME aplikaciji, imam pristup svim servisima, pregled potrošnje i brzo plaćanje računa.“

Raško

„Odličan pregled i jednostavno upravljanje svim Telekom servisima na jednom mjestu! Od novih funkcionalnosti izdvajam pregled potrošnje sa detaljnim statistikama, a naročito je dobro brzo plaćanje računa jer štedi vrijeme. Preporučujem svima!”

Marko

„Aplikacija je unaprijeđena i inovirana, pregled sadržaja je super! Znatno olakšan kontakt sa Telekomom. Nema više čekanja, sama završavam stvari. :)”

Ivana

Uslove korišćenja možete pronaći ovdje.