Nagrade

O doprinosu koji Crnogorski Telekom daje crnogorskoj zajednici svjedoče važna priznanja i nagrade iz oblasti društveno odgovornog poslovanja.

Crnogorski Telekom je dobio prestižnu nagradu za filantropiju ISKRU: 2009. godine, 2013. godine i 2015. godine. U 2009. godini Crnogorski Telekom dobio je ISKRU za projekat usmjeren na povećanje kompjuterske pismenosti, povećanje nivoa znanja i korišćenja interneta, podizanje opšteg nivoa svijesti o važnosti interneta i promociju informatičke kulture u Crnoj Gori, a koji je trajao nekoliko godina.

2013. godine smo primili specijalno priznanje za korporativnu filantropiju.

2015. godine smo dobili zahvalnicu za naš konkurs za društveno odgovorne projekte od posebne važnosti za zajednicu „Za svako dobro“.

Privredna Komora Crne Gore nam je 2013. godine dodijelila nagradu za najbolju kompaniju u oblasti društvene odgovornosti za 2012. godinu u Crnoj Gori.

Od Unije poslodavaca Crne Gore smo 2015. godine dobili nagradu za društveno odgovorno poslovanje u kategoriji Briga za životnu zajednicu, a 2016. godine od iste institucije nagrađeni smo u kategoriji Briga za zajednicu.

Nagradu za odgovoran odnos i posvećenost, ne samo prema zajednici u kojoj posluje već i prema zaposlenima, Telekom je dobio u istraživanju kompanije Blue Coach, prema kojem je Crnogorski Telekom 2013. godine osvojio drugo mjesto u kategoriji najbolja velika kompanija za rad, kao i nagradu za najbolje organizovanu veliku kompaniju u Crnoj Gori.

2014. godine kompanija je u istom istraživanju osvojila glavnu nagradu za najbolju veliku kompaniju. Osim te, Telekomu su pripala još dva priznanja: najatraktivniji poslodavac (prva nagrada u istraživanju među studentima) i specijalna nagrada - Fair Play.