AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Specijalni paket za ADSL surfovanje

13.11.2006.

(Podgorica, 13. novembar 2006) T-Com od sjuta počinje kampanju sa različitim povoljnostima za korisnike superbrzog ADSL interneta.  Novim korisnicima, koji se prijave u naredna tri mjeseca, ADSL Surf paket će biti dostupan uz mjesečnu cijenu od 20 eura, bez plaćanja priključne takse. U istom periodu će i novi korisnici ostalih ADSL paketa (M, L, XL, Student), biti osobođeni plaćanja instalacione takse, a produžava se, takođe, i promotivni period sa 30% popusta na cijene mjesečne pretplate.

ADSL Surf paket sa brzinom prenosa od 512/128Kbps i mjesečnim protokom od 1GB, namijenjen je fizičkim licima, i to uglavnom onima koji internet najviše koriste za surfovanje.

Mjesečna cijena ostalih ADSL paketa iznosi M -25 €, L- 35 €, XL- 69 €, Student 20 €, uz inicijalnu taksu od 0 eura.

ADSL se može naručiti online (www.telekom.me), besplatnim pozivom na broj 0800 80 080, kao i na prodajnim mjestima (T-Centri).

Nagradna igra za sve ADSL korisnike

T-Com od 20. novembra do 20. decembra organizuje nagradnu igru za sve ADSL korisnike. Glavna nagrada je put na Kubu za dvije osobe u trajanju od 18 dana.

Ostale nagrade su:

  • 5 laptop računara
  • 5 bežičnih telefona
  • 5 USB memorija
  • 10 T-Com poklon paketa

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi korisnici sa već instaliranim ADSL-om, kao i oni kojima se od 20. novembra do 20. decembra instalira ADSL. Preciznije rečeno, svi ADSL korisnici (fizička lica), samom instalacijom nekog od ADSL-a  paketa automatski ulaze u bubanj za izvlačenje nagrada.  Jedini uslov za učešće u igri je da su korisnici aktivni.

Javno izvlačenje nagrada je 20. decembra (biće izvlačen fiksni broj telefona ADSL korisnika).

Informacije o nagradnoj igri mogu se dobiti na adresi www.telekom.me, besplatnim pozivom na broj 0800 80 080, kao i na prodajnim mjestima (T-Centri)