AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Produžen Ugovor o saradnji sa KK Budućnost VOLI

  • Crnogorski Telekom i KK Budućnost VOLI produžili saradnju

Crnogorski Telekom i KK Budućnost VOLI produžili su ugovor o sponzorstvu za košarkašku sezonu 16/17, čime nastavljaju višegodišnju uspješnu saradnju. Ugovor o nastavku saradnje potpisali su Milija Zeković, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma i predsjednik KK Budućnost VOLI, Dragan Bokan. Ističući zadovoljstvo zbog nastavka saradnje, Zeković je članovima tima i rukovodstvu kluba poželio uspješnu sezonu i tim povodom istakao:
“Veliko nam je zadovoljstvo što nastavljamo saradnju sa uspješnim timom kakav je KK Budućnost VOLI. Crnogorski Telekom već godinama prepoznaje značaj ulaganja u crnogorski sport i nastaviće da bude podrška timovima koje odlikuje dobar timski duh i zapaženi rezultati na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Vjerujemo da ćete na predstojećoj utakmici sa KK Crvena Zvezda postići dobar rezultat i pokazati zašto je Crnogorski Telekom godinama uz najbolje. Nastavićemo da budemo vaša puna podrška i sigurni smo da ćete i u ovoj sezoni ostvariti značajan uspjeh.”

I predsjednik KK Budućnost VOLI je istakao zadovoljstvo zbog nastavka saradnje i zahvalio se Telekomu na podršci, simbolično uručivši Zekoviću dres kluba.

"Telekom je uz KK Budućnost Voli već niz godina. Čast nam je da je ova internacionalna kompanija prepoznala naš klub kao sportsku instituciju koja će na pravi način promovisati njihov brend. Dijelimo zajedničke vrijednosti sportske kulture i zdravih stilova života i siguran sam da će kao i do sada, ova saradnja biti realizovana na obostrano zadovoljstvo. Dres Budućnosti simbolično predstavlja da smo dio jednog, pobjedničkog tima," izjavio je ovim povodom predsjednik Kluba, Dragan Bokan.