AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Besplatan bežični telefon za nove korisnike SUPER paketa

17.12.2007.

T-Com će u novogodišnjoj promotivnoj kampanji pokloniti svim novim korisnicima SUPER paketa bežični fiksni telefon Siemens AL140. Akcija počinje danas, trajaće do isteka zaliha, i namijenjena je fizičkim licima.

Pravo na besplatan telefon imaju svi korisnici T-Com fiksne telefonije koji se za vrijeme trajanja akcije odluče da aktiviraju SUPER paket. Da bi korisnik preuzeo telefon, mora biti vlasnik telefonskog broja i doći u najbliži T-Centar sa ličnom kartom

Podsjećanja radi, korisnici SUPER paketa, za mjesečnu pretplatu od 5,97 eura, bez dodatnih plaćanja, dobijaju 1000 minuta razgovora u lokalu, u jeftinom intervalu (19-07h). Za one koji nijesu korisnici SUPER paketa, cijena tih 1000 minuta, iznosi 10 eura! Korisnici SUPER paketa imaju i 50% popusta na pozive ka jednom izabranom broju u T-Com mreži, 20% popusta na međugradske pozive, 10% popusta na pozive ka fiksnoj mreži Srbije. SUPER paket uključuje i niz drugih povoljnosti, kao i besplatnu provjeru stanja na računu na broj 0800 80 100.

Bežični telefon Siemens AL 140 (DECT Standard) ima osvijetljen displej, identifikaciju i preusmeravanje poziva, konferencijsku vezu, imenik, podsjetnik s budilnikom, ponovno biranje do 10 brojeva, digitalni kvalitet zvuka, uz dvogodišnju garanciju.

O ovoj akciji korisnici se mogu informisati besplatnim pozivom na broj 0800 80 000 i u najbližem T-Centru.

T-Com pretplatnici, koji su u nekoj od prethodnih akcija kupili telefon uz SUPER paket, nemaju pravo na besplatan telefon u okviru ove akcije, namijenjene isključivo novim korisnicima SUPER paketa.