Godišnjica T brenda u Crnoj Gori

03.10.2007.

Povodom godišnjice T brenda Dojče Telekoma u Crnoj Gori, korisnici usluga T-Com-a i T-Mobile-a Crna Gora imaće besplatne razgovore do kraja godine sa izabranim brojevima, besplatne bežične telefone uz Super paket, kao i niz drugih povoljnosti, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije.

Proslava će biti obilježena i donacijom medicinske opreme zdravstvenim ustanovama u Pljevljima i Baru i donacijom računarske opreme školama i ustanovama za djecu sa posebnim potrebama, rekao je predsjednik Odbora direktora Crnogorskog Telekoma Daniel Sas (Daniel Szasz).

On je naglasio da je ulazak u svjetsku porodicu Dojče Telekoma donio posebne, u svijetu prepoznatljive, visoke standarde i kvalitet usluga, kao i savremeni koncept razvoja.

“Mislim da je protekla godina na najbolji način to potvrdila i da su visoki standardi poslovanja i kvalitet usluga u međuvremenu, na mnogo načina, postali zaštitni znak Kompanije. Novi, inovativni servisi, postaju naš zaštitni znak, a projekat uvođenja Extra TV-a krajem novembra, za koji smo dobili nagradu na upravo završenom Infofestu, predstavlja najbolji dokaz da crnogorski građani imaju, prije mnogih drugih, napredne servise koji idu u korak sa potrebama savremene komunikacije“, rekao je Sas, stavljajući u prvi plan težnju Kompanije da postane jedna od najuspješnijih u cijelom regionu.

Ukupne investije Crnogorskog Telekoma u 2007. biće 25 miliona eura. Po riječima Sasa, i to govori koliko ozbiljno ta kompanija radi na razvoju i kako bi kako bi korisnicima mogli ponuditi superiorne servise i usluge.„Podizanje kvaliteta servisa je najbolji put do zadovoljnog korisnika. A, onoliko koliko su korisnici zadovoljni, toliko smo mi uspješni. Druga mjera uspjeha, gotovo da i ne postoji“, rekao je Szasz.

Po riječima Sasa, Crnogorski Telekom je pouzdan partner crnogorskoj privredi i društvu. “U proteklom periodu smo u donacije i sponzorstva uložili blizu dva miliona eura i time na najbolji način pokazali koliko smo društveno odgovorna kompanija, koja se uvijek u pravo vrijeme i na pravom mjestu nalazi tamo gdje je najpotrebnije crnogorskom društvu i građanima, rekao je Sas, i dodao da će praksa sponzorstava i donacija bolnicama, školama, sportu, kulturi... biti nastavljena i ubuduće.“

On je podsjetio da je protekla godina bila najuspješnija do sada, uz isplatu dividende u iznosu 8,3 miliona, uz konstataciju da se očekuje da ova godina bude još uspješnija.

Izvršni direktor T-Com-a Slavoljub Popadić, rekao je da je T-Com za ovih godinu dana pokrenuo mnogo toga vrijednog pažnje na domaćem telekomunikacionom tržištu. “Iako bez konkurencije, ADSL ponuda je stalno unapređivana, organizovane su po prvi put i akcije prodaje fiksnih telefona po povoljnim cijenama, prvi put smo prodavali računare po povoljnim cijenama i dugim rokom otplate, uvedene su mnoge nove usluge i servisi, a kroz sve to smo pokazali da postajemo kompanija kojoj korisnik mora biti na prvom mjestu“, naglasio je Popadić.

Iizvršni direktor T-Mobile-a Zoltan Pinkola, rekao je da je za ovih godinu dana potpuno promijenjena i postpejd i pripejd ponuda. „Zahvaljući pažljivom odnosu prema korisnicima i vođenju računa o njihovim potrebama, T-Mobile bilježi konstantan rast, pa postaje tržišni lider u postpejdu i pored pojačane konkurencije. Osnovne vrijednosti T-Mobile-a na globalnom nivou – pouzdanost, jednostavnost i inspiracija -prepoznate su i u Crnoj Gori“, istakao je Pinkola.

On je podsjetio da je T-Mobile prvi komercijalno krenuo sa 3G tehnologijom, da je u ovoj godini počeo i sa HotSpot servisom i najavio je da će Kompanija uskoro, kao zahvalnost za povjerenje, pokrenuti nagradni program za pripejd i postpejd korisnike.

Na konferenciji je više puta istaknuto da je cilj Crnogorskog Telekoma da bude najcjenjenija crnogorska uslužna kompanija i da će ostati lider na telekomunikacionom tržištu prepoznatljiv po kvalitetu servisa i orijentaciji prema korisniku.