AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Otvoren IV Sajam kadrovskih potencijala T-Com Career ways

13.11.2007.

“Crnogorski Telekom svoje poslovanje bazira na visoko razvijenim tehnologijama, ali je svjestan je da su najvažniji resurs u svakoj kompaniji ljudi koji u njoj rade”, rekla je HR partner u Crnogorskom Telekomu Sandra Dujović na svečanom otvaranju četvrtog Sajma kadrovskih potencijala T-Com Karijer vejs /Career ways/.

Ona je istakla da je Crnogorski Telekom zbog toga bio i ostao partner Karijer vejsa, preko koga je u tu kompaniju već zapošljeno preko 30 mladih stručnjaka.
“Svi oni su proizvod crnogorskog obrazovnog sistema koji je itekako sposoban da skoluje stručnjake koji mogu uspješno raditi u najboljim domaćim i inostranim kompanijama. Vjerujemo da će oni, kao i buduće kolege koji će, možda, i na ovom sajmu kadrovskih potencijala dobiti priliku za posao – pomoći da T-Com i T-Mobile Crna Gora budu najcjenjenije uslužne kompanije u Crnoj Gori”, rekla je Dujović.

Sajam kadrovskih potencijala T-Com Karijer vejs treba da omogući mladim ljudima sa visokom i višom stručnom spremom da u direktnom kontaktu sa poslodavcem dođu do zaposlenja. Ovogodišnji Sajam kao novinu potencijalnim kandidatima za zaposlenje nudi mogućnost da na određeno radno mjesto apliciraju preko Interneta, odnosno prijavom na sajt Karijer vejsa. Prijavljivanje zainteresovanih trajaće do 15. novembra, kada će na Ekonomskom fakultetu biti organizovan Sajam koji treba da im omogući i direktan kontakt sa potencijalnim poslodavcima.

Na otvaranju T-Com Karijer vejsa govorili su i ministar ekonomije Branimir Gvozdenović. direktorka Biroa rada Podgorica Vukica Jelić i rukovodioc studija menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Podgorici Milivoje Radović.

Poslije ceremonije svečanog otvaranja, Magdalena Koružić iz Crnogorskog Telekoma je održala predavanje na temu “HR funkcija u Crnogorskom Telekomu” na kome su se prisutni upoznali sa organizacijom i djelatnošću Službe za ljudske resurse Kompanije.