AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Ljetnja ponuda za pripejd korisnike

20.06.2008.

T-Mobile Crna Gora od sjutra počinje s ljetnjim popustima za pripejd korisnike i sa prodajom vaučera od 10 i 20 eura koji sadrže poklone namijenjene i turistima i pripejd korisnicima iz Crne Gore.

Pripejd korisnici koji, do 20. septembra, svoj račun dopune vaučerima od 10 ili 20 eura, mogu izabrati jednu od tri povoljnosti:

U okviru prve, korisnicima se pozivi prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji tarifiraju 12,5 centi po minutu (sa uključenim PDV-om), umjesto dosadašnjih 28 centi.

Druga opcija omogućava slanje 200 besplatnih SMS-ova prema svim mrežama u Crnoj Gori i Srbiji, a treća 50 odsto popusta na pozive prema zemljama iz prve internacionalne zone (Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska, Albanija, Mađarska, Bugarska i Rumunija).

Nakon dopune računa, potrebno je da korisnik u narednih 48 sati aktivira vrstu popusta koji želi da koristi. Aktiviranje popusta je jednostavno: u zavisnosti od izabrane opcije, korisnik na broj 888 šalje poruku sa tekstom: OPCIJA1, OPCIJA2 ili OPCIJA3. Popusti se mogu aktivirati i besplatnim pozivom na broj Call centra 19899, a odabrana opcija za jedan vaučer važi 30 dana.

Pored popusta i besplatnih poruka, ovog ljeta će uz vaučer od 10 i 20 eura svaki korisnik dobiti i poseban poklon. S obzirom na početak turističke sezone, T-Mobile vaučeri će biti upakovani zajedno sa turističkom mapom Crne Gore, razglednicom i drugim korisnim poklonima.