Novi paket za Extra TV korisnike

Extra TV Mini paket besplatan do kraja godine
25 kanala za samo 5 eura
Dvostruko jeftiniji Extra TV priključak

Korisnici popularnog T-Com Extra TV servisa od sjutra imaju mogućnost da izaberu Extra TV Mini paket koji se sastoji od 25 kanala, po cijeni od samo 5 eura (uračunat PDV). Ovaj paket je, inače, besplatan do kraja godine.

Uz to, svi korisnici, koji se prijave za Extra TV Mini paket u periodu od 5. novembra do 31. decembra, dobijaju dvostruko jeftiniji Extra TV priključak. Cijena priključka u tom periodu je 50 eura, umjesto dosadašnjih 100 eura. Instalaciona taksa od 12.5 eura plaća se u mjesecu kada se instalira Extra TV, a zakup opreme od 37.5 eura može se platiti odjednom ili u 10 mjesečnih rata.

Extra TV Mini paket se sastoji od popularnih i veoma gledanih kanala: RTCG1, RTCG2, IN, Pink, Atlas, Vijesti, TV Budva, Elmag, MBC, Montena, RTS1, RTS2, TV Avala, Happy TV, B92, B92 Info, HRT1, HRT2, OBN, Nova, RTL, SLOTV1, DM Sat, Al Sat, Rai 1.

Za 11 mjeseci, koliko je prošlo od uvođenja Extra TV-a na crnogorsko tržište, ovaj servis je na najbolji način pokazao svoju vizuelnu i funkcionalnu superiornost.

Popularne su naročito interaktivne Extra TV funkcije, poput pauziranje, premotavanje, snimanje programa, Extra TV videoteka, provjera stanja telefonskog računa, izvještaj sa berzi, pristup game portalu, zakazivanje snimanja preko mobilnog telefona, pristup internet sajtu Cafemontenegro...

Za uslugu Extra TV-a korisnici se mogu obratiti korisničkoj ili prodajnoj službi T-Com-a, a preduslov za instalaciju je telefonski priključak u stanu. Takođe se mogu prijaviti i na sajtu kompanije www.t-com.me. Nakon prijave, na instalaciju se čeka najduže deset dana.