Novogodišnji koktel

19.12.2008

novogodisni koktel

Crnogorski Telekom je u srijedu, 17. decembra, za svoje poslovne partnere i prijatelje organizovao novogodišnji koktel. Prijemu u hotelu Podgorica pristvovao je veliki broj gostiju, među kojima i predstavnici Vlade, diplomatskog kora, crnogorskih kompanija, kao i predstavnici medija.

Predsjednik odbora direktora Danijel Sas je pozdravio prisutne i u ime kompanije se zahvalio na partnerstvu i saranji.

„Želio bih da i narednu godinu nastavimo u odnosima saradnje i uspješnog partnerstva sa svima vama - sa Vladom Crne Gore, privredom i crnogorskim drustvom u cjelini. Osim što svojim korisnicima pružamo superiorne i inovativne servise, siguran sam da ste već navikli da naša kompanija bude uvijek tamo gdje je najvažnije, bilo da je riječ o kulturi, sportu, zdravstvu ili obrazovanju…Želja nam je da nastavimo tim putem, da podjednako uspješno kao i do sada gradimo sa vama odnose međusobnog povjerenja i poslovne i društvene odgovornosti.“ – izjavio je Sas.