AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Osvojite besplatne Extra TV pakete

19.11.2008.

T-Com od sjutra kreće sa zanimljivom akcijom za Extra TV korisnike. Ukoliko postojeći Extra TV korisnik ubijedi svog prijatelja da i on postane korisnik ovog popularnog servisa, osvojiće nagradu – besplatan PLUS ili HBO paket.

Potrebno je samo da dođu zajedno u najbliži T-Centar, a izabrani paket je besplatan toliko mjeseci koliko novih korisnika dovedete u T-Centar!

Novi korisnik, pri tom, dobija 50% popusta na Extra TV priključak do kraja godine. Instalaciona taksa (12.5 eura), plaća se u mjesecu u kojem se instalira Extra TV, dok se zakup opreme (37.5 eura), može platiti odjednom ili u deset mjesečnih rata.

Uz Extra TV Plus paket dobija se sedam dodatnih kanala, uz 53 kanala koliko ima Start paket. Radi se o kanalima iz svijeta sporta, dokumentarnih filmova i erotike.

Plus paket uključuje dokumentarne kanale National Geographic Wild, Chasse & Peche, kao i sportski kanal Extreme Sport. U paketu se nalaze i kanali odrasle: Free-X TV, Free X-TV2, X-Dream i Playboy.

HBO paket sadrži filmske hitove, popularne serije i koncerte najvećih svjetskih zvijezda 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji. Pretplatnici HBO paketa mogu gledati i HBO Comedy dodatni TV kanal koji od 10h-02h emituje najbolje svjetske komedije. Oba TV kanala titlovana su na naš jezik.