T-Com sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore

23.10.2008.

T Com sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore

Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore danas su potpisali sponzorski ugovor vrijedan 170 hiljada eura.
Crnogorski Telekom će biti sponsor reprezentacije Crne Gore i generalni sponsor Prve fudbalske lige, koja od danas nosi naziv T-Com prva crnogorska fudbalska liga. Ugovor su potpisali predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević, predsjednik Odbora direktora Crnogorskog Telekoma Danijel Sas i izvršni direktor T-Coma Slavoljub Popadić.

Danijel Sas je na konferenciji za medije istakao da Crnogorski Telekom, kao društveno odgovorna kompanija, sponzoriše mnoge aktivnosti u Crnoj.

„Crnogorski Telekom pomaže i obrazovanje i kulturu i umjetnost..., ali sport je oblast u kojoj smo najprisutniji. Naša strategija je, ne samo u Crnoj Gori, da se ime T-Com veže za fudbal. Potpisivanje ugovora je istovremeno i priznanje crnogorskom fudbalu, koji je dostigao taj nivo da, poslije Njemačke i Hrvatske, odlučimo da i u Crnoj Gori uspostavimo partnerski odnos sa Fudbalskim savezom", kazao je Sas.

On je kazao da T-Com sponzoriše i fudbalsku ligu osnovnih škola.
"Naš cilj je da ime T-Com-a bude povezano sa fudbalom uopšte. Mi u Crnogorskom Telekomu smo sigurni da ćemo zajedno ostvariti mnoge velike pobjede i da je ovo tek početak uspješne saranje i za crnogorski fudbal i za Crnogorski Telekom.", kazao je Sas.

Savićević je rekao da mu je drago što je T-Com u FSCG vidio partnera za saradnju i mogućnost da svoju kompaniju predstavi na što bolji način.

"Ovo je priznanje FSCG i klubovima Crne Gore, jer su svojim odnosom i rezultatima zainteresovali T-Com da im bude sponzor. Mi smo ponosni što nam je partner sada jedna od najvećih kompanija u Crnoj Gori i što se brend koji je prepoznatljiv svuda u svijetu veža za crnogorski fudbal”, kazao je Savićević.

T-Com će uz FSCG, odnosno seniorsku fudbalsku reprezentaciju, biti do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, a najbolje crnogorsko klupsko fudbalsko takmičenje pomagaće do kraja sezone.