T-Com zlatni sponzor FK “Budućnost”

03.12.2008.

T Com zlatni sponzor FK “Budućnost” 1

T-Com i Fudbalski klub »Budućnost« danas su potpisali sponzorski ugovor, kojim ova kompanija postaje zlatni sponzor aktuelnog fudbalskog šampiona. Ugovor su potpisali predsjednik Kluba Kemal Đečević i izvršni direktor T-Coma Slavoljub Popadić.

Popadić je na konferenciji za medije istakao da T-Com, kao odgovorna kompanija, sponzoriše mnoge aktivnosti u Crnoj Gori:

„Crnogorski Telekom pomaže i obrazovanje i kulturu i umjetnost..., ali sport je oblast u kojoj smo najprisutniji. Partnerstvo fudbala i T-Coma na globalnom nivou od ove godine primjenjujemo i u Crnoj Gori – sponzorstvom naše fudbalske reprezentacije, prve crnogorske lige, Univerzitetske lige u malom fudbalu, fudbalske lige za osnovce T-Com Kids Cup, a sad i sponzorisanjem aktuelnog državnog šampiona, kluba s najvećom armijom navijača.”

On je kazao da su u T-Comu ponosni što su prepoznati kao najveći prijatelji sporta u Crnoj Gori.

" Mnogo investiramo u sport jer je to važna oblast na putu u zdravo, napredno i moderno društvo. Vjerujem da će „Budućnost” ove i narednih sezona postizati sve bolje rezultate. Uz vjernu armiju navijača Kluba i uz kontinuiranu podršku T-Coma, neće biti teško njegovati pobjednički duh, pa očekujem da ćemo zajedno proslavljavati mnoge uspjehe”, rekao je Popadić.

T Com zlatni sponzor FK “Budućnost” 2

Đečević je rekao da mu je drago što je T-Com u Fudbalskom klubu „Budućnost” vidio partnera za saradnju i mogućnost da svoju kompaniju predstavi na što bolji način.

"Ovo je priznanje za naš klub, jer nam je sponzor jedna od najvećih svjetskih kompanija. Ovo za nas predstavlja i odgovornost, jer T-Com je svuda u svijetu uz najbolje klubove. Moram reći i da nam je drago što drugi u nama vide poželjnog partnera, jer T-Com ne bira slučajno koga će sponzorisati. I Budućnost je pravi brend i T-Com je pravi brend i ja vjerujem da je ovo samo početak saradnje i da će se i naši navijači i svi korisnici T-Coma radovati zajedničkim uspjesima ”, kazao je Đečević.