AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Novi paketi u fiksnoj telefoniji

20.10.2008.

Korisnici T-Com fiksne telefonije od sjutra imaju mogućnost da razgovaraju u lokalu i međugradu po veoma povoljnim uslovima. U ponudi su dva nova paketa:

  • Komfor Veče - besplatni pozivi u lokalu i međugradu u periodu slabog saobraćaja (19-07h), uz mjesečnu pretplatu od 7.95 EUR sa PDV-om ( uključena standardna pretplata). To praktično znači da pretplatnik može mjesečno razgovarati neograničeno u lokalu i medjugradu, u periodu od 19-07h, za svega dva eura.
  • Komfor Vikend - besplatni pozivi u lokalu i međugradu u periodu slabog saobraćaja (19-07h) i vikendom (0-24h), uz mjesečnu pretplatu od 9.95 EUR sa PDV-om (uključena standardna pretplata). To praktično znači da pretplatnik može mjesečno razgovarati neograničeno u lokalu, međugradu i vikendom, u periodu od 19-07h, za svega četiri eura.

Cijene ostalih poziva su kao u standardnoj ponudi.

Uz nove pakete korisnici će dobiti na poklon fiksni telefon Siemens Gigaset A140. Ovaj telefon besplatno mogu dobiti i i korisnici koji se u toku kampanje odluče za Komfor ili Komfor+ pakete, koji su u T-Com ponudi od ranije.

Komfor paket nudi neograničene pozive prema T-Com fiksnoj mreži u Crnoj Gori (lokal i međugrad), uz mjesečnu pretplatu od 15 € (sa PDV-om). U okviru Komfor + paketa, pored besplatnih razgovora u lokalu i medjugradu, korisnici imaju i 100 besplatnih minuta prema fiksnoj mreži Srbije. Mjesečna pretplata za ovaj paket je 20 eura.

Za korišćenje paketa moguće se prijaviti u T-Centrima ili besplatnim pozivom na broj 1500.