T-Mobile Pulse od danas u prodaji

11.12.2009.

Ponuda mobilnih uređaja u poslovnicama Crnogorskog Telekoma od danas je bogatija zahvaljujući telefonu T-Mobile Pulse, proizvedenom u partnerstvu sa renomiranom kompanijom Huawei. Telefon pokreće najnovija, 1.5 verzija inovativnog operativnog sistema Android, koja pristup internetu i Google servisima čini posebno jednostavnim.

Uz napredne karakteristike Android operativnog sistema, pristup rastućoj kolekciji aplikacija sa Android tržišta i velikim ekranom na dodir (tzv. touchscreen), uređaj korisnicima pruža iskustvo interneta visokih performasi. Preko T-Mobile Pulse-a, pristup Google aplikacijama moguć je jednim dodirom, a telefon omogućava i brz pristup internet zajednicama, elektronskoj pošti i instant messenger-u preko 3G mreže.

T-Mobile Pulse je dostupan u T-Centrima, po cijenama od 1 do 199 eura, zavisno od paketa i vrste ugovora za koji se korisnik odluči. Cijena telefona bez potpisivanja ugovora je 269 eura. Sve cijene uključuju PDV.

Telefon posjeduje kameru od 3.2 megapiksela sa automatskim izoštravanjem, puni HVGA ekran od 3.5 inča koji je osjetljiv na dodir, HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi, GPS i akcelerometar. Uz telefon korisnici dobijaju i SD karticu od 2 GB dodatne memorije.

Osim Crne Gore, T-Mobile Pulse je dostupan na samo još sedam tržišta u Evropi: njemačkom, britanskom, holandskom, hrvatskom, makedonskom, češkom i mađarskom.

Detalji ponude se mogu naći na www.telekom.me ili pozivom na broj 1500.