AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Uručene prve nagrade u novogodišnjoj nagradnoj igri T-Mobile-a

30.12.2009

T-Mobile je juče nagradio dobitnike prvog kola novogodišnje nagradne igre. Mali prenosni računar (netbuk) Asus, modem za Mobilni internet i data karticu sa uključenih 300 MB protoka dobili su Rade Bulatović, Maja Milunović, Ksenija Vučelić i Nikolina Ljuljić iz Podgorice, Damir Čekić iz Gusinja, Samanta Simonović iz Danilovgrada, Nihat Hadžić iz Rožaja, Branislav Bečanović iz Nikšića i Elza Avdić iz Bijelog Polja.

Urucene prve nagrade u novogodisnjoj

Pored toga, nagrađeno je i 540 korisnika sa po hiljadu minuta besplatnih razgovora.

Nagradna igra traje do 10. januara, a svakog dana, u okviru srećnog sata, biće izvučen po jedan dobitnik mini laptopa (netbooka) i na svaki minut u okviru tog sata po jedan dobitnik hiljadu minuta razgovora u T-Mobile i T-Com mreži.

U nagradnoj igri mogu učestvovati postpejd korisnici (fizička lica) i pripejd korisnici (osim korisnici »Holiday« paketa), koji na broj 14789 pošalju besplatnu SMS poruku IGRA. U nagradnoj igri za računar mogu učestvovati i korisnici Mobilnog interneta, tako što će prijavu popuniti na web strani T-Mobile-a ili u T-Centrima Crnogorskog Telekoma.

Kao novogodišnji poklon, svi postpejd korisnici Mobilnog interneta (postojeći i novi), dobijaju dodatni 1GB protoka u okviru januarske pretplate.

Pored toga, u toku novogodišnje kampanje, svim korisnicima Pleme pripejd paketa omogućena je besplatna međusobna SMS komunikacija do 31. januara 2010. godine.

Ostali pripejd korisnici, koji svoj račun dopune sa 5 eura ili više, u januaru dobijaju isti iznos za pozive i poruke u T-Mobile i T-Com mreži. Da bi ostvario pravo na poklon-dopunu, dovoljno je da pripejd korisnik pošalje poruku JANUAR na broj 1477.