AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Crnogorski ministar vanjskih poslova posjetio Magyar Telekom

07.12.2010

Crnogorski ministar vanjskih poslova Milan Roćen boravio je u zvaničnoj posjeti Mađarskoj, na poziv ministra inostranih poslova Janoša Martonjija. Roćen se u Budimpešti sastao i sa predsjednikom mađarskog Telekoma Krisom Mathejzenom, i sa menadžmentom Crnogorskog Telekoma iz Podgorice. Obostrano je izraženo zadovoljstvo odličnom saradnjom Vlade i Telekoma. Mathejzen je najavio spremnost za dalji razvoj inovativnih usluga i proizvoda u Crnoj Gori i nove investicije.

"Izuzetno smo zadovoljni u uslovima u kojima poslujemo u Crnoj Gori i imamo odlučnu saradnju sa Vladom. Budućnost našeg poslovanja u Podgorici veoma je perspektivna jer je Crnogorski Telekom jedno od naših najinovativnijih preduzeća. Vjerujemo da smo i mi, svojim dolaskom na crnogorsko tržište 2005 godine i svojim odgovornim poslovanjem, bili reper i drugim ozbiljnim investitorima koji su poslije nas došli na crnogorsko tržište”, rekao je Mathejzen."

"Nastavićemo i dalje saradnju i uspješno partnerstvo sa crnogorskim društvom u cjelini na putu vaše države ka modernom informatičkom društvu. Investicije od više od 100 miliona eura nakon privatizacije, u nove tehnologije, infrastrukturu, moderne servise i u društvenu odgovornost pokazuju da smo mi važan činilac, a često i pokretač privrednog razvoja. Želja nam je da nastavimo tim putem, da podjednako uspješno kao i do sada gradimo sa vama odnose međusobnog povjerenja i poslovne i društvene odgovornosti", istakao je Mathejzen.