Crnogorski Telekom sponzor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore

03.12.2010

Crnogorski Telekom i Rukometni savez Crne Gore danas su potpisali sponzorski ugovor koji se odnosi na nastup naše ženske selekcije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Crnogorski Telekom će tako, pored fudbalske reprezentacije Crne Gore i Ženskog rukometnog kluba Budućnost, biti sponzor još jednog sportskog kolektiva u Crnoj Gori.

Crnogorski Telekom može biti primjer svim kompanijama sa većinskim stranim kapitalom kako se vodi društvenoodgovorno poslovanje. Ovo smatram ne početkom, već nastavkom saradnje, jer je Crnogorski Telekom uz naše najbolje rukometašice još od 2002. Godine, izjavio je Predrag Bošković, član Upravnog odbora RSCG.

Predsjednik Odbora direktora Crnogorskog Telekoma Danijel Sas izjavio je da bi za tu kompaniju i njene korisnike značajno što na ovaj način podržavaju sportske kolektive i posebno reprezentativni sport.

Ovom odlukom još jednom potvrđujemo da je Telekom u Crnoj Gori pouzdan partner, na koga mogu da se oslone i naši korisnici i crnogorsko društvo u cjelini. Siguran sam da sportski i pobjednički duh, timski rad i uvažavanje i njegovanje kreativnosti, jesu samo neke od karakteristika koje na mnogo načina povezuju crnogorske reprezentativke i našu kompaniju.”, istakao je Sas, dodajući da ne sumnja da će one ostvariti uspjeh na Evropskom prvenstvu..