Nastavlja se T-Mobile kampanja „Reci hvala

23.12.2010

Svi korisnici 067 mreže će, od danas do 15. januara 2011, imati priliku da učestvuju u novogodišnjem nagradnom takmičenju i osvoje nagradu mobilni telefon Nokia X6. Takmičenje se organizuje u okviru novogodišnje kampanje „Reci hvala“, koja za cilj ima da T-Mobile korisnicima omogući da javno upute poruku zahvalnosti osobama koje su im uljepšale 2010. godinu.

Da bi učesvovali, potrebno je da korisnici svoju poruku zahvalnosti upload-uju na sajt
recihvala.t-mobile.me.
Jedan korisnik može da upload-uje neograničen broj snimaka.
Poruka zahvalnosti može biti u audio ili video formatu, kao i fotografija. Učesnici upload-uju poruku nakon prijavljivanja na stranici „Uloguj se“.
Za prijavljivanje je potrebno unijeti korisničko ime i lozinku. Korisničko ime je broj telefona (067); a lozinka je posljednjih 6 cifara sa SIM kartice.

Za najbolji snimak glasaju T-Mobile korisnici, SMS-om. Potrebno je poslati redni broj snimka na 14789, a sa jednog broja moguće je glasati samo jednom. Nagradna igra traje do 15. januara u ponoć, a pobjednik će biti proglašen 17. januara 2011.

Kompanija je ovakvu vrstu kampanje organizovala u želji da obraduje svoje korisnike pred novogodišnje praznike i da im, osim povlastica i popusta na usluge, omogući i nesvakidašnju priliku da javno objave ličnu poruku. Osim web takmičenja, T-Mobile korisnici su imali priliku da svoju poruku zahvalnosti objave na bilbordima širom Crne Gore, ili da je upute putem razglasa, na promocijama koje su u toku decembra organizovane u šoping centrima. Završne promocije će biti organizovane 25. decembra u šoping centru Kamelija u Kotoru (11-13h) i u Podgorici, u centru Mall of Montenegro (18-20h).