AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Nastavlja se T-Mobile kampanja „Reci hvala“

09.12.2010

„Reci glasno hvala“ naziv je novogodišnje kampanje u kojoj će T-Mobile korisnici moći javno da upute poruku zahvalnosti svojim najdražima. Svake subote od 11. do 25. decembra biće organizovane novogodišnje promocije na kojima će posjetioci imati priliku da preko razglasa izraze zahvalnost onima koji su im uljepšali 2010. godinu. Istovremeno će biti promovisana donatorska linija Crnogorskog Telekoma 1511 za pomoć ugroženima u poplavljenjim područjima.

Promocije će se održati u šoping centrima u Podgorici i Kotoru prema sljedećem rasporedu:

  • Delta City, Podgorica: 11. decembar 11-13h; 18. decembar 18-20h;
  • Mall of Montenegro, Podgorica: 18. decembar 10-12h; - 25. decembar 18-20h;
  • Kamelija, Kotor: 11.decembar 18-20h; - 25. decembar 11-13h.

Osim toga, T-Mobile korisnici imaju priliku da se pred novogodišnje praznike njihove poruke zahvalnosti nađu na bilbordima širom Crne Gore.

Poruka zahvalnosti šalje se SMS-om u formi grad tekst potpisnik na broj 14789, pri čemu za grad treba unijeti saobraćajnu oznaku grada. Poruka može imati najviše 160 karaktera i potrebno je poslati najkasnije do 19. decembra.

Primjera radi, korisnik koji želi da poruka bude objavljena na bilbordu u Podgorici, poslaće SMS sadržine: PG Draga mama, hvala za džeparac. Tvoj Nenad.

Pored nesvakidašnje prilike da javno objave ličnu poruku, T-Mobile korisnici imaju i specijalne povlastice i popuste povodom predstojećih praznika. Pripejd korisnici koji se učlane u Ritam klub do 15. Januara, na poklon dobijaju dukate za sve dopune preko 2,5 eura tokom 2010. godine. Osim toga, oni koji u promotivnom periodu potpišu postpejd ugovor, dobijaju popust od 50 odsto na prve dvije mjesečne pretplate.

Uz to je, u T-Centrima dostupna praznična ponuda mobilnih telefona po povoljnim uslovima.

Više informacija o punudi na www.telekom.me.