AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Performans Maraje Keri u CNP-u

18.11.2011.

Nesvakidašnjim internacionalnim performansom i slavljem u Crnogorskom narodnom pozorištu, uz nastup velike muzičke zvijezde Maraje Keri (Mariah Carey), Crnogorski Telekom je sinoć najavio sezonu predstojećih praznika kao i početak novogodišnje kampanje. Zahvaljujući hologramskoj tehologiji, koja donosi trodimenzionalnu sliku visokog kvaliteta u gotovo realnom vremenu, simultano se performans Maraje Keri održavao u još četiri evropska grada: Frankfurtu, Krakovu, Skopju i Zagrebu.

CNP1

Događaj iz CNP-a je prenošen uživo na sajtu Crnogorskog Telekoma (www.telekom.me), a publika je pratila koncert i na velikom LED ekranu na platou ispred pozorišta.


CNP2

Najtiražnija pjevačica svih vremena u svijetu, izvela je ukupno četiri numere, između ostalog i svoje najpoznatije božićne hitove “All I want for Christmas is you” i “Oh Santa”, koji su na vodećim pozicijama na top listama. Hiljade poklonika njene muzike pjevali su zajedno sa njom i velike hitove “Hero” i “Silent Night”.


CNP6

Unikatnim performansom širom Evrope Dojče Telekom je zajedno sa velikom zvijezdom najavio početak predstojećih praznika i novogodišnje kampanje. Performans u Crnogorskom narodnom pozorištu, uz nesvakidašnju atmosferu, ostaće upamćen i po tome što je hologramska tehnologija prvi put korišćena u Crnoj Gori.