Podrška rukometašicama pred put na svjetsko prvenstvo

24.11.2011.

podrskarukometasicama

Crnogorski Telekom i Rukometni savez Crne Gore nastavili su saradnju potpisivanjem sponzorskog ugovora koji se odnosi na nastup naše ženske selekcije na predstojećem svjetskom prvenstvu u Brazilu. Crnogorski Telekom je na taj način, nastavio podršku razvoju rukometa u Crnoj Gori.

Raduje nas nastavak saradnje sa ovom kompanijom koja je prepoznata kao jedna od vodećih u zemlji kada je u pitanju društveno odgovorno poslovanje. Crnogorski Telekom je uz naše najbolje rukometašice još od 2002. godine, izjavio je Predrag Bošković, član Upravnog odbora RSCG.

Direktor Marketinga Crnogorskog Telekoma Jason King izjavio je da je za kompaniju, njene zaposlene i korisnike, značajno što na ovaj način podržavaju sportske kolektive i posebno reprezentativni sport.

Crnogorski Telekom posluje u skladu sa principima društvene odgovornosti, i daje podršku razvoju kulture, obrazovanja i raznim drugim oblastima ali je sport svakako oblast u kojoj smo najprisutniji. Vjerujemo da je podrška sportu ujedno i podrška razvoju zdravog i prosperitetnog društva, istakao je King, i poželio igračicama puno uspjeha na predstojećem Svjetskom prvenstvu.