Telekom nastavlja saradnju sa Fudbalskim savezom Crne Gore

07.11.2011.

fscgugovor

Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore produžili su danas uspješnu saradnju na još godinu dana. Crnogorski Telekom je i prethodne tri sezone bio zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve fudbalske lige, koja od tada nosi naziv T-Com prva crnogorska fudbalska liga. Ugovor su potpisali izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Ruediger Šulc (Ruediger Schulz) i predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević.

- Zaista je velika čast biti uz nacionalni fudbalski tim u jednom tako važnom, istorijskom trenutku, kada je reprezentacija prvi put u svom postojanju samo na korak od evropskog prvenstva, rekao je Ruediger Šulc.

On je čestitao nacinalnom timu uspjeh u dosadašnjem toku kvalifikacija za evropsko prvenstvo i izrazio uvjerenje da će fudbaleri donijeti još mnogo razloga za slavlje u Pragu, a zatim i u Poljskoj i Ukrajini naredne godine.

- Uvjeren sam da su pobjednički duh, timski rad i keativnost univerzalne vrijednosti koje povezuju fudbal i Crnogorski Telekom. Spremni smo da podijelimo te vrijednosti kroz strastvenu podršku fudbalerima i mnogobrojnim navijačima, rekao je Šulc.

- Ponosni smo što jedna od najvećih, ako ne i najveća kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa nama, četvrtu godinu za redom. Mislim da smo dosadašnjim igrama i rezultatima opravdali ovo partnerstvo na najbolji mogući način, i da će tako biti i ubuduće - rekao je predsjednik FSCG.