AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Electronic Beats oduševio publiku

25.11.2012.

electronic beats 1

Electonic Beats, internacionalni muzički program u organizaciji Crnogorskog Telekoma i Dojče Telekoma, održan je sinoć po prvi put u Podgorici.

U prepunoj sali CNP-a publiku je zagrijao crnogorski DJ Fil Lavin, nakon čega je nastupila Karin Park koja je u potpunosti opravdala najavu organizatora, koji su je predstavili kao 'švedsku senzaciju'. Karin je u izuzetnom nastupu pokazala koliko elektronska muzika moze da nosi emocija i strasti, sto je podgorička publika nagradila odobravanjem i velikim aplauzima. Nastup mlade Švedjanke i njenog brata, koji je imao bravurozne sekvence na bubnjevima, ostaće dugo u pamćenju svih prisutnih, kao svojevrsni performans u kojem su se na jedinstven nacin preplitali briljantni zvuk i scenska magija.

electronic beats 2

Nakon toga publika je imala priliku da uživa u uzbudljivom performansu njemačkog “The Brandt Brauer Frick Ensemble”. Iznenađujuće originalan zvuk, sa notom moderne klasične muzike, nije ostavio ravnodušnom podgoričku publiku koja je umijeće izvođača nagradila oduševljenjem.

Prvo izdanje Electronic Beats festivala u Crnoj Gori opravdalo je očekivanja I publike i organizatora, a ostaće upamćeno po velikoj količini pozitivne energije i interakcije između izvođača i posjetilaca. Domaća publika zaista nije imala priliku da često ugosti svestrane performere tako istančanog senzibiliteta, što je i pokazala ovacijama kojima je ispratila izvođače.

Electronic Beats
Electronic Beats (EB) je internacionalni muzički program u organizaciji Deutsche Telekoma. Program se bazira na nastupima uživo i clubbing događajima koji se priređuju u evropskim metropolama. Aktivnosti festivala se mogu pratiti na sajtu www.electronicbeats.net, uz najnovije vijesti o umjetnicima i nastupima. Posvećen savremenoj muzici, sajt ima i EB radio I EB TV. Osim toga, ljubiteljima festivala su dostupna i kvartalna izdanja časopisa Electronic Beats i DVD-ja Slices.

Za više informacija, posjetite www.electronicbeats.net