Telekom nastavlja saradnju sa ŽRK “Budućnost”

19.12.2012.

press zrkbuducnost2

Telekom i ŽRK “Budućnost” danas su potpisali sponzorski ugovor kojim se nastavlja podrška našem najboljem rukometnom klubu. To je jedanaesta godina za redom da je Telekom uz evropske šampionke.

„Ponosni smo što smo u prilici da podržimo najbolji ženski rukometni klub u Evropi. Vjerujemo da je ovo velika podrška ne samo klubu već i dodatnoj popularizaciji i razvoju ovog sporta u Crnoj Gori. Želimo im puno uspjeha i ubuduće i vjerujemo da će nam dati puno razloga za slavlje i ove godine. Siguran sam da sportski i pobjednički duh, timski rad i energija, jesu samo neke od karakteristika koje povezuju rukometašice “Budućnosti” i našu kompaniju.” - rekao je izvršni direktor Telekoma Ruediger Šulc.

press zrkbuducnost1

U ime ŽRK “Budućnost” zahvalio se predsjednik Upravnog odbora kluba Predrag Bošković, koji je naglasio da svi uspjesi u ženskom rukometu ne bi bili mogući bez podrške Telekoma. Očekujemo da će naše najbolje rukometašice na mnogo načina, prije svega, sjajnim rezultatima, opravdati očekivanja i time još jednom pokazati da su ulaganja u sport preduslov za velike uspjehe.”