Telekom žurke svakog petka u Buda Baru

27.11.2012.

Nova sezona popularnih žurki u organizaciji Telekoma, koje se tradicionalno održavaju u klubu Buda Bar u Podgorici, počinje u petak, nastupom hrvatskog benda Elemental. Posjetioce žurki očekuje raznovrstan repertoar, koji uključuje nastupe najpopularnijih bendova i muzičara iz zemlje i regiona.

Žurke će se održavati svakog petka u naredna tri mjeseca, a program svake večeri počinje u 22 sata i 30 minuta.

Ulaznice za koncert grupe Elemental mogu se kupiti u klubu Buda Bar, po cijeni od pet eura. Telekomovi korisnici će imati priliku da putem zvanične fejsbuk stranice kompanije osvoje besplatne ulaznice.

Hrvatski hip-hop sastav Elemental postoji od 1998. godine i predstavlja jedan od najatraktivnih bendova u regionu. Specifičnost ovog benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk. Prema riječima samih članova grupe, “Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, nego umjetničkim izrazom, a njihov iskren i nepatvoren stav prepoznaje publika u cijeloj regiji“.