AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

TourVia.Me pobjednik takmičenja “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”

16.11.2013

  • TourVia.Me tim uskoro putuju za Krakov
  • Obezbijeđen mentorski rad, učešće u radionicama i finansijska podrška

Projekat pod nazivom TourVia.Me, po odluci žirija, osvojio je prvo mjesto na takmičenju “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”. Takmičenje mladih inovatora je organizovao Crnogorski Telekom u saradnji sa NVO Digitalizuj.me, a na njemu je uz pobjednički tim, svoje ideje predstavilo još šest timova iz Crne Gore.

TourVia.Me je web servis koji na izuzetno jednostavan i inventivan način pruža informacije vezane za putovanja i turističke destinacije. Ova usluga će omogućiti korisnicima da na jednom mjestu dobiju raznovrsne informacije o organizovanim turističkim turama i pratećim programima, bilo gdje u svijetu. Autori ove biznis ideje su Bojan Ćinćur, Dražen Žujović, Miloš Mrdović i Miroslav Boljević.

Pobjednička ekipa će uskoro otići na program WARP - intenzivni kurs za podršku mladim inovatorima iz Centralne i Istočne Evrope. WARP program se održava u Krakovu, od 30. novembra do 7. decembra, u organizaciji njemačkog biznis inkubatora Hubraum. Cilj programa je povezivanje preduzetnika u Evropi i pružanje podrške kroz rad sa mentorima i ekspertima, kako bi se poslovne ideje na najbolji način plasirale na međunarodno tržište.

O Hubraumu i WARP programu

Njemački Biznis inkubator Hubraum (Hub:raum) preko Telekoma pruža podršku mladim preduzetnicima iz Crne Gore a za pojedinačne projekte će biti izdvojeno od 10 do 80 hiljada eura. Jedna od kancelarija Hubrauma, sa sjedištem u Krakovu, nudi podršku mladim preduzetnicima iz zemalja Centralne i Istočne Evrope čime je omogućena i direktna podrška crnogorskim inovatorima.
U okviru biznis inkubatora, pokrenut je program WARP koji se održava u Krakovu, od 30. novembra do 7. decembra. Krajnji rok za prijavu učešća u programu je 17. novembar.