AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Počinje obavezna preregistracija članova Ritam kluba

25.11.2013

  • Veliki popusti za članove Ritam kluba prilikom kupovine telefona
  • Rok za preregistraciju – 31. decembar
  • “Zamrzavanje” dukata za one koji se ne registruju na vrijeme

Telekom od sjutra počinje kampanju " Registruj se za novi Ritam klub i ostvari popuste za telefone ....". Kampanja traje do 31. decembra, a korisnici za svaki telefon kupljen uz popust za Ritam klub dukate, dobijaju dodatni popust od 50 eura (za kupovinu u T Centru), odnosno 70 eura (ukoliko kupovinu obave preko webshopa). Ovi uslovi važe za prvih hiljadu korisnika.

Ova kampanja označava zvaničan početak preregistracije članova Ritam kluba Telekoma, koja će trajati od 26. novembra do 31. decembra. Preregistracija je obavezna zbog novog koncepta Ritam kluba, koji uključuje nove nagrade i povlastice, a korisnik je obavezan obnoviti registraciju kako bi i u budeće mogao koristiti benefite ovog programa.

Ritam klub je nagradni program Telekoma, u kome korisnici skupljaju dukate i mijenjaju ih za vrijedne nagrade. Preregistracija je obavezna za sve članove Ritam kluba, kako bi i ubuduće mogli mijenjati nagrade za dukate, a svi ranije stečeni benefiti Ritam Kluba ostaju na istom broju.

Preregistracija se može obaviti u T Centrima ili pozivom Call centra.

Korisnicima koji ne obnove registraciju do 31. decembra ove godine, dukati će biti “zamrznuti”, što znači da ih neće moći prikupljati, niti trošiti. Preregistracijom do kraja 2014. korisnici stiču pravo da im dukati budu “odmrznuti”, i da mogu da ih koriste.

Korisniku koji se do kraja 2014. godine ne preregistruje, isteći će važnost dukata sakupljenih na osnovu članstva u Ritam klubu Telekoma.