AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Nagradni kviz za ljubitelje Discovery IDx kanala

Telekom je za ljubitelje Discovery IDx kanala organizovao nagradni kviz na Facebook-u. Kako je ovaj kanal namijenjen uglavnom ženskoj publici, nagrade su asesoari poznatih modnih brendova Guess, Replay, Tommy Hilfiger, Calvin Klein itd.

Da bi učestovali u kvizu, neophodno je da korisnici prihvate aplikaciju koja se nalazi na linku na zvaničnoj Facebook stranici Crnogorskog Telekoma i da se registruju. Pitanja u kvizu se odnose na sadržaje Discovery IDx kanala. Da bi postao potencijalni dobitnik, učesnik u kvizu mora tačno da odgovori na tri pitanja, a šanse za pobjedu uvećava pozivanjem svojih prijatelja (deset i više) koji prihvate poziv za učešće u kvizu.

Kanal Discovery IDx je dio Extra TV ponude i nalazi se u Start paketu. Kanal prikazuje nevjerovatne priče i zamršene misterije iz stvarnog života, predstavlja sadržaje nabijene neizvjesnošću kao i drame običnih ljudi. Emisije na IDx kanalu obuhvataju naslove poput “Poisoned Passions”, “Secret Lives of Stepford Wives”, “A Crime To Remember” i mnoge druge.