AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Telekomu tri nagrade u Blue Coach istraživanju

U istraživanju kompanije Blue Coach, Crnogorski Telekom je najbolja velika kompanija za rad u Crnoj Gori u 2013. godini. Osim te, glavne nagrade, Telekomu su pripala još dva priznanja: Najatraktivniji poslodavac (prva nagrada u istraživanju među studentima) i specijalna nagrada - Fair Play. Nagrade je na svečanoj ceremoniji u hotelu Ramada u ime Kompanije primio izvršni direktor Telekoma Rudiger Šulc.

On je istakao da su priznanja Telekomu pokazatelj da su briga i posvećenost Kompanije prema zaposlenima prepoznati u poslovnom okruženju. Sa druge strane su, kako je rekao, "lojalnost i posvećenost naših zaposlenih, ključni faktori u poslovnom uspjehu i zavidnoj reputaciji kompanije."

Šulc je posebno istakao nagradu "Najatraktivniji poslodavac", jer pokazuje da je Kompanija najpoželjniji izbor u istraživanju među studentima.

"Smatram zaista važnim to što su upravo mladi ljudi prepoznali Telekom kao mjesto koje na najbolji način odgovara na sve izazove savremenog poslovnog ambijenta", rekao je Šulc.

U istraživanju ''Najbolja kompanija za rad u Crnoj Gori'' za 2013. godinu učestvovalo 777 zaposlenih iz 25 kompanija.