AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Saopštenje za javnost

Podgorica, 15. 12. 2017.

Nova Nokia 8 u ponudi Telekoma

Telekom je proširio svoj portfolio pametnih uređaja novom Nokia 8, koju karakteriše atraktivan dizajn i napredne funkcije koje je osmislio HMD Global, novi vlasnik Nokia brenda.

Telekom je ovaj uređaj uvrstio u svoju novogodišnju ponudu, a može kupiti po sniženoj cijeni od 25.90 eura mjesečno, na 24 rate. 

Nokia 8  ima ekran dijagonale 5,3 inča rezolucije 2560x1440 piksela, operativni system Android i snažni Snapdragon 835 procesor, zatim 4 ili 6GB RAM-a i 64GB prostora za skladištenje podataka. Uređaj dolazi sa alimunijumskim kućištem, u četiri zanimljive boje. Nokia 8 ima savršenu ergonomiju, pa posebno zbog oblika i kosih ivica malo je vjerovatno da će uređaj ispasti iz ruke u svakodnevnom korišćenju.

Interfejs uređaja je jasan i intuitivan, a kamera omogućava primenu bokeh efekta (zamućenje pozadine i isticanje odabranog objekta) u realnom vremenu. Na zadnjoj strani nalazi se dodatni mikrofon i modul dvostruke kamere sa senzorom, dual LED blicem i ZEISS potpisom.

Podsjećamo, Crnogorski Telekom je i ove godine omogućio posebne povoljnosti za svoje korisnike povodom novogodišnjih praznika, uključujući i snižene cijene atraktivnih mobilnih uređaja. Više detalja o Nokia 8 uređaju i novogodišnjoj ponudi  dostupno je na www.telekom.me