AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Saopštenje za javnost

Podgorica, 19. decembar 2017.

Novogodišnji poklon za Extra TV korisnike

Telekom je za Extra TV korisnike pripremio novogodišnji poklon. Korisnicima će do 15. januara biti otključani i besplatno dostupni svi kanali na koje nisu pretplaćeni, između ostalih popularni Arenasport, Cinestar TV Premiere i Pink kanali, kao i HBO kanali. 
Brojni sportski, filmski, dječiji, muzički i dokumentarni kanali će automatski biti otključani i dostupni do 15. januara, osim HBO i HBO Premium paketa koji zahtijevaju aktivaciju od strane korisnika. Aktivaciju je moguće odraditi kroz Extra TV Meni ili pozivom na 1500. Na taj način HBO i HBO Premium paketi su dostupni besplatno do 31.01.2018. nakon čega je potrebno na isti način deaktivirati ove pakete.
Osim toga, Telekom uvodi novi sadržaj u okviru Extra TV videoteke – MNE Sport, namijenjen ljubiteljima crnogorskog sporta. U pitanju su snimci mečeva lokalnih crnogorskih liga u raznim sportovima koji do sada nisu bili dostupni na TV-u. Korisnicima je i ovaj servis dostupan besplatno u promotivnom periodu. 
U prethodnoj godini Extra TV ponuda je obogaćena sa velikim brojem novih kanala, između ostalih: BBC Earth, Travel Channel, Star TV, Prva Max, Prva World, Nova TV, Cinestar TV Action, Jim Jam, VH1 Classic. I u narednoj godini Crnogorski Telekom će nastaviti sa inovacijama u ponudi i unapređenjem TV sadržaja. Osim po sadržajima Extra TV je prepoznatljiv i po brojnim interaktivnim funkcijama - snimanje, premotavanje i TVteka (gledanje sadržaja emitovanih u prethodnih 48h).