AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

TurboDSL – do 10 puta brži internet bez dodatnih troškova

Crnogorski Telekom uvodi turboDSL uz Extra Duo i Magenta 1 pakete i time korisnicima omogućava znatno brži i stabilniji internet, do čak 10 puta brži u odnosu na ADSL (Fl@t 2) bez dodatnih troškova. TurboDSL brzine dostupne su i za biznis korisnike u okviru Biznis Duo 20 paketa.

TurboDSL je nova tehnologija bazirana na bakru i donosi povećanje brzine i stabilnosti internet servisa. Sa aspekta brzine, turboDSL je bliži optici nego ADSL-u. Za oblasti koje nisu pokrivene optikom, turboDSL je pravi izbor. Kako se bazira na postojećoj bakarnoj mreži (kao i ADSL), instalira se sasvim jednostavno – zamjenom uređaja kod korisnika.

Ova tehnologija predstavlja novo poglavlje u razvoju fiksnog interneta Crnogorskog Telekoma. Postojeća bakarna mreža je testirana i utvrđeno je da će nova tehnologija, posebno u prigradskim zonama, donijeti veliko povećanje brzina kod korisnika u oblastima koje nisu pokrivene optikom. Uvođenjem turboDSL-a, omogućili smo najbolji izbor korisnicima koji žele brži i stabilniji internet, bez dodatnih troškova.

Crnogorski Telekom nastavlja praksu unapređenja postojećih tehnologija i u kontinuitetu prati globalne trendove kako bi ponudio visokokvalitetne servise. Jedan od njih je i turboDSL, koji će, uvjereni smo, ispuniti očekivanja i potrebe korisnika.

Sve informacije o turboDSL-u dostupne su ovdje