AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Saopštenje za javnost

Podgorica, 11.decembar 2017. 

Telekom pokrenuo kampanju “Uradi jednostavno, uradi digitalno”

Telekom je pokrenuo kampanju pod nazivom „Uradi jednostavno, uradi digitalno“ koja za cilj ima promovisalje pozitivnog uticaja novih tehnologija na pojedince i društvo u cjelini. Riječ je o internacionalnoj kampanji koju pokreće Dojče Telekom, a koja je prvo startovala u Crnoj Gori.

U fokusu kampanje su primjeri četvoro mladih Evropljana koji rješavaju važne probleme, pokreću društveno odgovorne projekte i ostvaruju svoje snove uz pomoć digitalnih tehnologija.

Ciljna grupa kampanje su upravo mladi ljudi, generacija milenijalsa kojima su ove teme posebno bliske. O tome govore i rezultati međunarodnog istraživanja prema kojima preko 80% mladih donira novac, robu i usluge u humanitarne svrhe, a većina njih smatra da upravo nauka i tehnologija mogu rješiti važne društvene izazove.  

„Opšte je mišljenje da milenijalsi digitalne tehnologije koriste samo za zabavu, medjutim, naša kampanja stavlja akcenat na upotrebu digitalnih tehnologija u društveno odgovorne svrhe. U Telekomu vjerujemo da se ova generacija interesuje za društveno odgovorne teme, jer o tome svjedoče i brojni projekti koje smo podržali kroz naš donatorski program “Za svako dobro”, a koji su pokrenuli upravo mladi ljudi. 

Vjerujemo da će ovi brojni pozitivni primjeri iz Crne Gore i svijeta inspirisati još mladih ljudi da uz pomoć digitalnih tehnologija uskoro pokrenu nešto jednako uzbudljivo i društveno korisno. Telekom će i ubuduće nastaviti da pruža podršku i promoviše korišćenje digitalnih tehnologija za rješavanje izazova u društvu“ -  izjavila je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu. 

Više informacija o kampanji dostupno je na https://telekom.me/jednostavno-digitalno.nspx