AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Integris

Pouzdan partner je rješenje za vaš uspeh.

U današnje vrijeme prioriteti svih preduzeća, kompanija i javnog sektora su uštede u troškovima uz rast prihoda. Ključnu ulogu u ispunjavanju ovih izazova ima kvalitetno optimizovana informaciono-komunikaciona tehnologija.

Ove organizacije najbolje znaju koliko su velike i važne telekomunikacione i IT potrebe za svakodnevno poslovanje. Jednostavno, informaciono-komunikacione usluge i rješenja su baza modernog poslovanja.
Do sada je za obezbjeđivanje svih tehničkih uslova koje vaše poslovanje zahtijeva bilo neophodno da se obratite brojnim provajderima. Od sada sve što vam je potrebno dobijate na jednom mestu – s paketom Integris Crnogorskog Telekoma.

S Integrisom iz Crnogorskog Telekoma ne dobijate samo telekomunikaciona i IT rješenja, već pouzdanog partnera u poslovnom svijetu. Naša poslovna podrška vam omogućava da se do kraja posvetite onome što je zaista vaš posao, a brigu o svim tehničkim aspektima poslovanja prepustite nama.

Tri glavne prednosti Integris rješenja: SLA, finansije, rješenja po mjeri.

Kvalitet. Inovacije. Kontrola troškova.

Integris usluge su skup telekomunikacionih i IT servisa i proizvoda, integrisanih u cilju pružanja kompletne usluge korisniku. Na vama je samo da iznesete svoje zahtjeve – a mi ćemo obezbijediti sve što vam je potrebno:

  • dizajn mreže
  • projektovanje
  • implementacija predloženih rješenja
  • oprema (prodaja adekvatnih hardware uređaja)
  • održavanja opreme i servisa
  • ekspertske konsultantske usluge našeg stručnog kadra

I još jedna važna stvar! Kontrolisan trošak: nema inicijalnih kapitalnih troškova, već kroz fiksne mjesečne naknade.

Integris obuhvata tri grupe rješenja:

IntegriNet

Rješenja koja se baziraju na razvijenoj komunikaciji i povezanoj mrežnoj infrastrukturi, kako WAN tako i LAN segmenta – od opreme do linka i održavanja kompletnog rješenja

IntegriDesk

Rješenja koja omogućavaju integraciju softvera i hardvera na radnom mjestu. Uglavnom se baziraju na prodaji i održavanju personalnih računara.

IntegriBiz

Rješenja prilagođena posebnim programskim ili aplikativnim potrebama određene kompanije ili određenom tipu kompanija.

Ne postoji jasna linija razgraničenja između ove tri grupe rješenja – one se nadovezuju i zajedno pružaju Integris uslugu po principu ''ključ u ruke''. Za korisnika, ovi segmenti predstavljaju sistem rješenja koja su u međusobnom skladu i mogu se lako nadograditi. Zajedno pronalazimo najbolja rješenja za vašu firmu, prilagođena veličini firme i obliku poslovanja.

Mi brinemo.

Naš stručni kadar biće zadužen za vašu firmu. Brzo reagujemo na svaki vaš zahtjev. Vi se posvetite poslu, a nama prepustite brigu o telekominikacionim i IT rješenjima. Sada zaista imate partnera.