S PICKBOXOM SAMI KREIRAJTE SVOJ TV PROGRAM

Svi gledaoci koji godinama gunđaju zbog lošeg TV programa mogu se osloniti na superiornu alternativu: Pickbox paket nudi neograničeno gledanje više hiljada sati TV serija, filmskih klasika i Diznijevih sadržaja.

Serije i filmove gledajte kada želite, koliko god želite, bez reklama. U Pickbox paketu se uvijek nalazi prevedeni sadržaj, dostupan u svakom trenutku i može se gledati neograničeni broj puta. 

ŠTA SVE MOŽETE DA GLEDATE

Među više hiljada sati sadržaja na Pickboxu nalaze se i serije kao što su Crna jedra, Milijarde, Krv i nafta, Smrt u raju, Moć, Afera, Fargo, Transparentno, Sjeme života (Extant), Pod kupolom, Heliks, Čista hemija, Vikinzi, Zvjezdane staze: Sljedeća generacija, kao i kompletne sezone legendarnih Mućki.

Posebno atraktivan element ponude Pickboxa su ekskluzivne Hotbox premijere, rubrika koja sadrži nove serije već 24 sata poslije njihove američke premijere.

Apsolutni hit među crtaćima je Razbijač Ralf, a najmlađi gledaoci imaju razloga za radovanje jer se za njih na Pickboxu u svako doba može naći mnogo crtaća od kojih su neki sinhronizovani, a neki prevedeni. Neki od Diznijevih klasika uključuju Aladina, Pokahontas, Kralja lavova, Hrabru Meridu, Petra Pana, Ljepoticu i zvijer, Zlatokosu i razbojnika, Malu sirenu, Zvonara Bogorodičine crkve i mnoge druge.

Uz odlične serije i Diznijeve crtaće, Pickbox ne zaostaje ni po pitanju filmskih klasika. Ako su vam na umu filmovi koje ste odavno gledali ili kultni filmovi koji su vas nekako zaobišli, na pravom ste mjestu. Od Voda, Džona Kartera: Između dva svijeta, Gatake, Kad jaganjci utihnu, Hostela, Vrste, Farga, Kazino Rojala, Pritajenog tigra, skrivenog zmaja, pa sve do 8 Pink Pantera i 6 Rokija, filmska zabava ne prestaje. Kultnije od toga ne može da bude!

Sadržaji se neprestano osvježavaju, tako da u Pickbox paketu uvijek ima novosti. I sve to po cijeni mjesečne pretplate od 4.98 €. Za sve korisnike paketa Magenta 1 XL i Extra Trio Maxi, Pickbox je uključen u mjesečnu pretplatu za ove pakete.

Pretplatite se na Pickbox paket kroz Extra TV Meni: TV kanali / Extra TV paketi. Možete ga pronaći i ovdje: Extra TV Meni / Video on Demand / Pickbox. Ili pozovite 1500.

Webshop
login