AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

CLOUD STORAGE

ČUVAJTE SVOJE DOKUMENTE NA CLOUD STORAGE-U
I PRISTUPITE IM BILO KAD, BILO GDJE.
KORISTITE BESPLATNO!

Smjestite svoje podatke na Cloud Storage i pristupite im preko računara, tableta ili mobilnog telefona. Potrebna vam je samo internetska veza. Dijelite velike dokumente s kolegama preko linka, uz osiguranu sigurnosnu kopiju svih dokumenata.

Koristite besplatno osnovni paket ili pošaljite upit za više informacija, ponudu ili sastanak!

INTEGRIŠITE S DROPBOX-OM

Već koristite Dropbox, Google Drive ili OneDrive za čuvanje i dijeljenje podataka? Nema problema, jer sve ove servise možete jednostavno pridružiti Cloud Storage-u! Od sada s jednog mjesta možete upravljati datotekama smještenim na raznim servisima, zadržavajući i njihov prostor za čuvanje.

PREDNOSTI

Integracija

Upravljajte svim dokumentima s jednog mjesta, bez obzira na to da li koristite Dropbox, Google Drive ili OneDrive za čuvanje i dijeljenje podataka.

Live dokumenti

Kreirajte i uređujte Word, Excel i PowerPoint dokumente istovremeno s vašim kolegama.

Dijeljenje preko linka

Šaljite, primajte i dijelite velike datoteke bez problema ili zatrpavanja e-mail sandučića: jednostavno pošaljite link za slanje (upload) ili skidanje (download) datoteka.

Dostupnost

Cloud Storage-u možete pristupiti preko računara, tableta ili mobilnog telefona.

Sinhronizacija

Vaši podaci se automatski sinhronizuju između različitih uređaja, pa uvijek imate ažurne datoteke, bez obzira na to da li im pristupate preko računara, mobilnog telefona ili internet pretraživača.

Nema ograničenja

Za razliku od drugih servisa, Cloud Storage nema ograničenja veličine dokumenata.

Zaštita

Sami određujete hoće li link za slanje ili skidanje datoteke biti zaštićen lozinkom i koliko dugo će takva zaštita trajati.

Tehnička podrška

Naša stručna tehnička podrška tu je za vas. Pozovite 1515 (birajte opciju 1, pa zatim 4).

Sigurnost

Vaši podaci su uvijek dostupni i maksimalno sigurni jer se čuvaju u data centru koji se održava u skladu sa visokim sigurnosnim standardima.

Nadogradnja

Moguća je povoljna nadogradnja Cloud Storage-a u vidu dodavanja novih korisnika i većeg prostora za čuvanje podataka. Usluga nema ugovorne obaveze.

ZA ŠTA MOGU KORISTITI CLOUD STORAGE?

KAKO RADI CLOUD STORAGE?

1. Odaberite dokumente

Možete uploadovati tj. sačuvati podatke bilo koje vrste - dokumenti, slike, video…

2. Sačuvajte ih na Cloud Storageu

Koristeći mobilni telefon, tablet ili računar sigurno i brzo uploadujte podatke na Cloud Storage.

3. Pristupajte dokumentima bez ograničenja

Podaci se automatski sinhronizuju između svih vaših uređaja, tako da im jednostavno možete pristupiti.

UREĐAJI NA KOJIMA JE DOSTUPNA USLUGA

ODABERITE Cloud Storage PO MJERI VAŠE FIRME

 

Administrator*

Dodatni
korisnik

Mjesečna naknada

bez naknade

2.60 €

Prostor na disku

5 GB

-

Razmjena dokumenata preko linka

Da

Da

Administracija privatnog prostora

Da

Da**

Administracija grupnog prostora

Da

Ne

Kupovina dodatnih resursa

Da*

Ne

Administracija usluge

Da

Ne

DODATNI PROSTOR NA DISKU

20 GB
0,70 €

100 GB
2,00 €

200 GB
3,30 €

500 GB
7,30 €

1000 GB
9,30 €

5000 GB
36,80 €

Cijene su izražene bez PDV-a.

*Moguće je aktivirati isključivo jedan Administratorski paket po jednom pravnom subjektu (firmi).

**Svaki korisnik preko upravljačkog portala može administrirati privatni prostor na disku koji mu je administrator usluge dodijelio.

IMATE JOŠ PITANJA?

Tako je, paket Cloud Storage Administrator 5GB možete koristiti bez naknade. Moguće je aktivirati isključivo jedan Administratorski paket po jednom pravnom subjektu (firmi).

Cloud Storage Administrator je administrator diskovnog prostora firme. Ova uloga omogućava dodjeljivanje zakupljenih korisničkih licenci zaposlenima u kompaniji, i jednostavno upravljanje pravima i zakupljenim diskovnim prostorom. Administrator usluge raspoređuje ukupno zakupljeni prostor na 'Zajednički prostor na disku' i na 'Privatne prostore na disku'.

Cloud Storage User označava korisničku licencu koju administrator dodjeljuje nekom zaposlenom iz kompanije. Zaposleni kome je dodijeljena licenca može koristiti 'Zajednički prostor na disku' kompanije, a uz uslov da mu je administrator dodijelio 'Privatni prostor na disku', može koristiti i njega.

Administrator određuje količinu prostora koji će se koristiti kao zajednički diskovni prostor. Svi korisnici usluge imaju pravo čitanja i pisanja po zajedničkom diskovnom prostoru, odnosno ovaj je prostor vidljiv svim korisnicima usluge.

To je prostor kojeg administrator dodjeljuje pojedinom korisniku. Taj je prostor vidljiv isključivo korisniku kome je privatni disk dodijeljen. Korisnik privatnog diska može dodjeljivati prava čitanja i pisanja po svom privatnom disku ostalim korisnicima u firmi.Uslove korišćenja možete pogledati ovdje