AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Novi nadmoćni Note


NARUČI

Učinite nemoguće.

Galaxy Note uvijek pruža moćnu tehnologiju onima koji traže više. Sada najnoviji Galaxy Note9 nadmašuje čak i ta velika očekivanja, s naglaskom na ono što je najvažnije u današnjem svijetu koji je u stalnom pokretu.

Performanse

Telefon toliko moćan da prati sve vaše potrebe i zahtjeve.

Baterija

Predstavljanje moćne baterije koja traje cijeli dan nakon jednog punjenja te tako ide ukorak sa životom.1

4000 mAh

Memorija

Sačuvajte više. Brišite manje. Sa snagom od 128 GB ugrađene memorije - s mogućim povećanjem za još 512 GB - imaćete prostora za ono što je bitno.2

*Do 512 GB dodatne memorije uz eksternu microSD karticu; kupuje se zasebno. Dostupnost i početak prodaje može varirati zavisno od države.

Optimizovano za igrice

Podignite svoje iskustvo igranja na mobilnom na viši nivo. Galaxy Note9 pruža visoke performanse tokom igre zahvaljujući najnovijem procesoru koji ubrzava spori sistem hlađenja na bazi vode i ugljenika i tako onemogućava pregrijavanje, i regulatorom brzine zasnovanom na AI koji osigurava da igra teče glatko, bez zastoja.3

*Slika služi samo kao ilustracija.
© 2018 Epic Games, Inc. Epic Games, Fortnite i njihovi logotipi zaštitni su znakovi ili registrovani zaštitni znakovi firme Epic Games u SAD-u (Reg. U.S. Pat & Tm. Off.) i drugdje. Sva prava zadržana.

Dizajn

Vidite još više s našim dosad najvećim beskrajnim ekranom.

*Beskrajni ekran: gotovo bez okvira, s punim prednjim staklom i ekranom od ivice do ivice.

.

Boje

Nadopunjujući ekran, jednobojan metalni okvir dostupan je u opsegu živih boja - s podudarajućom ili kontrastnom bojom olovke S Pen, da se uklopi u vaš stil.

S Pen

Najnoviji Bluetooth koji se pokreće olovkom S Pen.
Vrhunska kontrola.

Omogućen Bluetooth i savršena kontrola

Novi S Pen sada ima snažnu Bluetooth tehnologiju, omogućavajući vam da pritiskom na dugme preuzmete kontrolu nad kamerom, prezentacijama i aplikacijama bez dodirivanja telefona.4 Dok crtate, pravite bilješke i šaljete uživo poruke s olovkom S Pen primijetićete da je intuitivna i prirodna kao olovka i papir, zahvaljujući finom vrhu i 4096 nivoa pritiska.

Kamera

Dvostruki otvor blende prilagođava se poput ljudskog oka kreirajući zapanjujuće snimke, danju i noću.

*Zadnji širokougaoni objektiv podržava načine rada F1.5 i F2.4.

Inteligentna kamera

Nove revolucionarne karakteristike čine da je gotovo nemoguće napraviti lošu fotografiju. Galaxy Note9 inteligentno prepoznaje ono što gledate, optimizujući postavke boja kao što su kontrast, balans bijele boje, vrijednost ekspozicije i još mnogo toga.5 I zahvaljujući prepoznavanju zatvorenih očiju i mutne slike, možete ponovno napraviti snimak u pravom trenutku.6, 7, 8

Samsung DeX

Pretvorite svoj telefon u PC iskustvo s jednim jedinim kablom.

*HDMI adapter kupuje se zasebno.9

Dodatna oprema

Zadržite stil i snagu s maskama i bežičnim punjačima.

*Dodatna oprema se kupuje zasebno. Dostupnost može zavisiti od države ili regije.

*Sve specifikacije i svi opisi navedeni ovdje mogu se razlikovati od stvarnih specifikacija i opisa proizvoda. Samsung zadržava pravo na izmjene ovog dokumenta i ovdje opisanog proizvoda u bilo koje vrijeme, bez obaveze pružanja obavještenja o takvim izmjenama. Sve funkcije, karakteristike, specifikacije, grafičko korisničko iskustvo (interfejs) i druge informacije o proizvodu sadržane u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podložne su promjenama bez obavještenja ili obaveze. Sadržaji na ekranu simulirane su slike, u svrhu demonstracije.


  1. Procijenjeno pod [test condition]. Ispitivanje je sprovela firma Strategy Analytics [DATE(s)] u [LOCATION(s)] s preliminarnom verzijom [Test model]. Stvarni vijek trajanja baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih karakteristika i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.
  2. Dostupna interna memorija može se razlikovati zavisno od unaprijed instaliranog softvera.
  3. Uključite režim cijelog ekrana u podešavanjima da biste uživali u većem prikazu tokom reprodukcije.
  4. Daljinska funkcija olovke S Pen dostiže do 10 metara u otvorenom prostoru. Izvedba zavisi od okolnosti.
  5. Preciznost optimizatora scene može zavisiti od uslova snimanja, uključujući više predmeta ili osoba, nejasnoću ili pokretne objekte.
  6. Preciznost otkrivanja mana može zavisiti od okolnih uslova ili teme.
  7. Otkrivanje zatvorenih očiju ili mutne slike najbolje radi kada je na slici troje ili manje ljudi, a udaljenost od kamere 1,5 metara ili manje.
  8. Otkrivanje mrlja na objektivu i pozadinskog osvjetljenja šalje obavještenje jednom u 24 sata ako je detektovana greška.
  9. Pojedine funkcije i korisničko iskustvo mogu se razlikovati od uređaja DeX Pad i DeX Station.