AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Novi Smart Biznis paketi

SVE ZA VAŠU FIRMU

INTERNET I CLOUD. POZIVI I SMS.

Za uspješniji i zadovoljniji tim!

 • 4G internet! Bez neželjene potrošnje u zemlji.
 • Neograničeni pozivi i SMSu mreži. I minuti ka svim mrežama.
 • Nepotrošene minute, poruke i internet koji se odnose na nacionalni saobraćaj prenosite u naredni mjesec.
 • Pozivi u romingu. I pozivi ka internacionalnim zonama
 • Kažite zbogom glomaznim serverima, prebacite sve u Cloud!

Jer u poslu, kao i u životu, važan je partner.PAKETIPromotivno

Dupli GB dok traje ugovor! Važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

Sadržaj paketa važi u nacionalnom saobraćaju; ne važi ka specijalnim brojevima. Pretplata i sadržaj paketa obračunavaju se proporcionalno broju dana u mjesecu aktivacije / deaktivacije. Tarifni interval: 60 sekundi za pozive, 100 KB za internet. Cijene su sa PDV-om.

*Primjenjuje se politika fer korišćenja: 500 GB 1 TB.

 • Minuti ka svim mrežama odnose se na sve mobilne i fiksne mreže u Crnoj Gori, uključujući i Telekom mobilnu i fiksnu mrežu.
 • Minuti u mreži odnose se na pozive ka Telekom mobilnoj i fiksnoj mreži. Koriste se nakon potrošenih minuta ka svim mrežama.
 • Na neograničene pozive i poruke primjenjuje se politika fer korišćenja: 5000 minuta/poruka mjesečno. Cijena u nacionalnom saobraćaju van paketa: MB/SMS 0,03 €; minut 0,149 €.
 • Nepotrošene minute, poruke i internet koji se odnose na nacionalni saobraćaj prenosite u naredni mjesec. Koriste se nakon što se potroše oni iz paketa za tekući mjesec.
 • Roming u Srbiji - u mreži VIP Srbija mjesečno imate 300 besplatnih minuta za dolazne pozive iz Crne Gore.
 • Moj svijet – besplatni minuti važe u 17 zemalja. Prije putovanja, informišite se o mrežama / zemljama u kojima važi usluga! Uslugu je potrebno aktivirati; pošaljite poruku MOJ SVIJET na 14555 ili nam se obratite zahtjevom, a mi ćemo to učiniti umjesto vas.
 • 100 roming minuta (dolaznih / odlaznih) u Exclusive paketu važe u cijelom svijetu i u bilo kojoj mreži. Ne važe za satelite. Tarifiranje je na minut.
 • Nepotrošeni minuti iz ove kategorije ne prenose se u sljedeći mjesec.
 • Besplatni minuti važe ka zonama: Region, Evropa, SAD i Kanada. Ne važe za zone Svijet i Sateliti. Tarifiranje je na minut. Nepotrošeni minuti iz ove kategorije ne prenose se u sljedeći mjesec.

  Listu zemalja po zonama pogledajte u cjenovniku

 • Ako potrošite gigabajte uključene u pretplatu, dalji pristup internetu se blokira. Ali ne brinite, za dalji pristup internetu lako možete aktivirati neku od Internet opcija.
 • Druga mogućnost je da deaktivirate opciju za limit internet potrošnje u zemlji: u Super Meniju *111# ili porukom START na 1467 (u tom slučaju, vodite računa o potrošnji).
 • Mejlovima pristupate bilo kad, sa bilo kog uređaja, a u svaki paket uključena je antivirusna i antispam zaštita. Sigurni podaci, siguran posao!
 • Imate podršku i sigurnost. Tehnička podrška namijenjena poslovnim korisnicima ICT usluga Crnogorskog Telekoma dostupna vam je 24h dnevno.
 • Provjera stanja na računu.Pošaljite poruku RAC na 1467 ili pozovite *111# Super Meni.

DODATNE OPCIJE

Internet opcije

ZA ONE KOJIMA JE GIGABAJTA UVIJEK MALO
Detaljnije...

Aplikacije

KREIRANE ZA BIZNIS
Detaljnije...

Promotivne opcije

Opcija 1 GB, dostupna za pakete Smart Biznis Intro / Magenta Intro: omogućava neograničene pozive u Telekom mreži, SMS ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori, i 1 GB interneta mjesečno za dodatnu pretplatu od 1 euro.

Opcija 200 min/2 GB, dostupna za pakete Smart Biznis Intro / Magenta Intro: omogućava neograničene pozive u Telekom mreži, 200 minuta za pozive ka drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, SMS ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori, i 2 GB interneta mjesečno za dodatnu pretplatu od 5 eura.

Opcija 300 min/6 GB, dostupna za pakete Smart Biznis Start / Magenta Start: omogućava neogranicene pozive u Telekom mrezi, 300 minuta za pozive ka drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, SMS ka svim mobilnim mrezama u Crnoj Gori, i 6 GB interneta mjesečno za dodatnu pretplatu od 5 eura.

Opcija 300 min/6 GB, dostupna za pakete Smart Biznis Start / Magenta Start: omogućava neogranicene pozive u Telekom mrezi, 300 minuta za pozive ka drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, SMS ka svim mobilnim mrezama u Crnoj Gori, i 6 GB interneta mjesečno za dodatnu pretplatu od 5 eura.


Kada aktivirate opciju, minuti ka svim mrežama iz osnovnog paketa troše se samo na pozive ka drugim mrežama u Crnoj Gori, a opcija ostaje aktivna dok je sami ne deaktivirate; minimalni period korišćenja je 30 dana. Opcije ne važe u romingu, niti ka specijalnim brojevima, i brojevima sa dodatom vrijednošću. Nepotrošeni resursi iz opcija ne prenose se u sljedeći mjesec.

Tokom promotivne kampanje koja traje 6 mjeseci, korisnici u Smart Biznis Superior / Exclusive i Magenta Superior / Exclusive paketima dobiće i dodatne GB za dodatne servise HBO GO i Extra TV Mobile.