Sponzorstva i donacije

U okviru sponzorskih aktivnosti, sportovi zauzimaju posebno mjesto, s obzirom na to da je to važna oblast za razvoj zdravog, modernog i naprednog društva.

T-Com je zlatni sponzor crnogorskog fudbalskog tima i generalni sponzor prve T-com fudbalske lige Crne Gore. Osim toga, u 2010. godini T-Com je nastavio da podržava fudbalsku ligu osnovnih škola, T-Com dječji kup.

T-Mobile je, tradicionalno, osmu godinu zaredom, sponzor ženskog rukometnog kluba Budućnost, jednog od najuspješnijih sportskih klubova u zemlji.

Kompanija takođe sponzoriše muziku, s obzirom na to da se muzika smatra univerzalnim jezikom, za sve generacije i savršeno naglašava naš slogan „Podijeli doživljaj ” i pruža veliki broj nezaboravnih trenutaka koji se mogu podijeliti.

Osim strateških partnerstava koje Crnogorski Telekom održava sa važnim institucijama, kompanija sarađuje sa brojnim NVO koje zastupaju interese lica sa invaliditetom, kao i sa organizacijama koje rade na razvoju građanskog društva u Crnoj Gori.

U decembru 2010., kompanija je pružila hitnu pomoć donacijom u iznosu od 25.000 EUR Crvenom krstu Crne Gore za sanaciju nakon prirodne nepogode kako bi se pomoć pružila porodicama koje žive na područjima pogođenim poplavama. Kompanija je takođe otvorila donatorsku liniju 1511 i pozvala korisnike da učestvuju i daju svoj doprinos.

Sredstva prikupljena posredstvom linije za donacije takođe idu Crvenom krstu Crne Gore za nabavku i distribuciju robe i sredstava za domaćinstva koja su prijeko potrebna porodicama pogođenim poplavama. U martu 2011 donatorska linija 1511 je otvorena za prikupljanje donacija za pomoć stanovnicima Japana koji su pogođemi razornim zemljotresom.

Besplatni internet za 93 najbolja učenika

Predstavnici T-Mobile-a su danas svečano uručili nagrade – besplatne pakete za Mobilni Internet, učenicima osnovnih i srednjih škola iz Podgorice i Nikšića, koji su na ovogodišnjem Državnom takmičenju u znanju pokazali najbolje rezultate.

Internet za najbolje đake Herceg Novog

Predstavnici T-Mobile-a su danas svečano uručili nagrade – besplatne pakete za Mobilni Internet učenicima osnovnih i srednjih škola iz Herceg Novog, koji su na ovogodišnjem Državnom takmičenju u znanju pokazali najbolje rezultate.

Donacija Crnogorskog Telekoma Domu zdravlja Podgorica

Kompanija Crnogorski Telekom donirala je danas Domu zdravlja Podgorica 30 hiljada eura za kupovinu modernog ultrazvučnog aparata.

T- Com i Budućnost produžili saradnju

Dječji fudbalski turnir "T-Com sportom protiv droge"

U organizaciji Crnogorskog Telekoma, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice i Fondacije za prevenciju narkomanije u Podgorici, odrzaće se sportsko-edukativna manifestacija "T-Com sportom protiv droge". U okviru manifestacije će se održati otvoreni dječiji turnir u malom fudbalu, koji je pobudio veliko interesovanje djece najmlađeg uzrasta.

Održana sportsko edukativna manifestacija "T-Com sportom protiv droge"

U organizaciji Crnogorskog Telekoma, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice i Fondacije za prevenciju narkomanije u Podgorici, sinoć je na Rimskom trgu održana sportsko-edukativna manifestacija "T-Com sportom protiv droge".

T-Mobile Open Days 2008.

Drugu godinu za redom, T-Mobile je generalni spozor ove manifestacije, čiji je cilj da srednjoškolce iz svih krajeva Crne Gore bliže upozna sa sa nastavnim programima, uslovima upisa i trajanjem studija na crnogorskim fakultetima.

Donacija računarske opreme vrijedne 30 hiljada eura

Šest ustanova socijalne i dječije zaštite dobilo je danas na poklon od Crnogorskog Telekom računarsku opremu vrijednu 30 hiljada eura.

T-Com sponzor Foto salona

(Podgorica, 14. februar) Drugi međunarodni podgorički salon fotografije, u organizaciji Foto kino kluba «Podgorica», a pod generalnim pokroviteljstvom kompanije T-Com, otvoren je sinoć u prostorijama paviljona Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore.

Crnogorski Telekom zlatni sponzor crnogorskih olimpijaca

Crnogorski Telekom i Crnogorski olimpijski komitet (COK) potpišali su ugovor o »zlatnom« sponzorstvu vrijedan 80 hiljada EUR.

Pokloni najboljim studentima Elektrotehničkog fakulteta

Na svečanosti organizovanoj povodom 46 godina Elektrotehničkog fakulteta, T-Com i T-Mobile su nagradile nabolje studente, čije su prosječne ocjene između 9 i 10. Nagrade je uručio izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Slavoljub Popadić.

Budućnost T-Mobile - Budapest Ferencvaros 22:19

Podgorica - Dvorana SC Morača, pred 4.000 gledalaca i odlicnom atmosferom rukometašice Budućnosti sjajnom igrom ostvarile prvu pobjedu u prvom kolu lige šampiona.

T-Com sponzor FIAT-a

T-Com je sponzor ovogodišnjeg FIAT-a, jedne od najznačajnijih kulturnih manifestacija u Crnoj Gori koja je tokom godina postala mnogo vise od festivala. Preko FIAT–a su se crnogorske generacije godinama edukovale, FIAT je donosio u Crnu Goru informacije o novim teatarskim tendencijama, o alternativnim trendovima u pozorišnoj umjetnosti.

T-Mobile i u 2008. uz ŽRK Budućnost

T-Mobile Crna Gora i Ženski rukometni klub Budućnost nastaviće saradnju i u 2008. godini, objavljeno je na jučerašnjoj konferenciji za medije. To je sedma uzastupna sezona njihove saradnje. ”Odlucili smo da i u narednoj godini budemo sa najuspjesnijim sportskim kolektivom u Crnoj Gori, da kroz ovo sponzorstvo damo snažnu podršku klubu koji je imao vrijedne evropske rezultate i koji će svoje navijače, pa i naše korisnike koji su među njima, obradovati još mnogim trofejima.», kazao je predsjednik Odbora direktora Crnogorskog Telekoma Danijel Szasz.

Kotor Boat Show

T-Com i T-Mobile su generalni sponzori 3. sajma nautike "Kotor boat show" koji se održava od 5. do 9. septembra u Kotoru. Kotor Boat Show predstavlja najveću manifestaciju te vrste u Crnoj Gori, a namjera organizatora je da Boku Kotorsku afirmišu kao prepoznatljivo odredište nautičara koji borave na Jadranu.

Saradnja sa Fudbalskim Klubom »Bubamara« Podgorica

Kao jedna od vodećih kompanija u zemlji, Crnogorski Telekom je sa velikom posvećenošću aktivno uključen u sve oblasti važne za crnogorsko društvo. Stalna ulaganja u kulturu, obrazovanje, sport i zdravstvo su dokaz da korporativna društvena odgovornost predstavlja važan dio poslovne politike naše kompanije.

Posebno smo privrženi najmladjima, a o tome svjedoči i uspješna saradnja sa Školom fudbala »Bubamara« iz Podgorice. Predstavnici Škole su nedavno posjetili Pariz.

T - Com i T- Mobile donacija Centru za savremenu umjetnost Crne Gore